Ionel Pană: “Dincă a fugit de mine!”

Ionel Pană: “Dincă a fugit de mine!”

603
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ionel Pană: “Dincă a fugit de mine!”

Candidatul PP-DD la funcția de primar al Craiovei, Ionel Pană, s-a întâlnit sâmbătă, 2 iunie, în Piața Centrală, cu simpatizanți și susținători. Atmosfera a fost una fantastică, mulți craioveni dorind să stea de vorbă cu Ionel Pană.
“Oamenii știu că PP-DD este acum cea mai bună alternativă pentru Craiova, pentru România. Craiovenii își doresc schimbarea”, a declarat Ionel Pană, candidatul PP-DD pentru funcția de primar al Craiovei.
În Piața Centrală, Ionel Pană s-a întâlnit cu unul dintre contracandidați, Mărinică Dincă, însă acesta a evitat contactul.
“Am vrut să vorbesc cu domnul Dincă, l-am strigat, dar s-a făcut că nu mă vede, că nu m-a auzit. Cred că m-a evitat, a fugit de mine. Mi-ar fi plăcut o dezbatere cu craiovenii, cu doi dintre candidați în fața lor”, a precizat Pană.
În partea a doua a zilei, Ionel Pană a mers în cartierul Brestei, unde era așteptat de zeci de susținători și simpatizanți.
Din ce în ce mai mulți craioveni își doresc o schimbare. Își pun speranța în Partidul Poporului-Dan Diaconescu, își pun speranța în candidații PP-DD.
Ionel Pană este candidatul PP-DD pentru Primăria Craiova. Motto-ul electoral este “CINSTE, CORECTITUDINE, SERIOZITATE”

CÂȘTIGĂ PANĂ! CÂȘTIGĂ CRAIOVENII!



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.