Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

278
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În data de 01.06.2011, în jurul orei 22.35, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega aflându-se în serviciul de patrulare în comuna Siliştea Crucii, l-au depistat în trafic pe C.MARINICĂ, 54 de ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară având o concentraţie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Susnumitul a fost condus la Spitalul mun. Băileşti unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În data de 01.06.2012, în jurul orei 18.30, o patrulă de siguranţă publică formată din poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie, l-au depistat pe D.NICOLAE, 36 de ani, din Dobrești, Dolj, în timp ce conducea o motocicletă pe bulevardul Ştirbei Vodă, fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.