Marinica Dinca in vizita in cartierele Romanești și Bariera Vâlcii

Marinica Dinca in vizita in cartierele Romanești și Bariera Vâlcii

530
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Viceprimarul Mărinică Dincă, candidatul PDL la funcția de primar al Craiovei, a declarat sâmbătă, la întâlnirea cu locuitorii din cartierul Romanești că licitațiile pentru introducerea rețelei de canalizare în cartierele Romanești și Bariera Vâlcii sunt în derulare și că, cel mai târziu în toamnă, lucrările vor fi demarate, prin intermediul masterplanului de apă. “Nu am venit să vă promit ceva pentru că aceste lucrări se vor face, indiferent de cine va câștiga Primăria Craiova. Finanțare există, chiar eu am semnat acele contracte și, în prezent, Compania de Apă Oltenia a început procedura de atribuire. Cred că, cel mai târziu în toamnă, aceste lucrări vor fi demarate”, a spus Mărinică Dincă.
Oamenii i s-au plâns viceprimarului de faptul că în Romanești autoritățile locale nu au investit în infrastructură, o altă problemă ridicată de aceștia fiind legată de siguranța cetățeanului. “Polițiștii locali nu patrulează în aceste zone, cum ar fi normal, ci mai mult prin centru, acolo unde nu există o problemă legată de siguranță. Polițiștii locali trebuie trimiși în zonele unde au fost raportate cel mai des probleme”,a spus viceprimarul Dincă.
Biroul de presă al PDL Craiova



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.