Ion Prioteasa prezent in comuna Motatei

Ion Prioteasa prezent in comuna Motatei

703
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a fost prezent, duminică, la lansarea candidatului PSD, Constantin Enea, la Primăria comunei Moțăței, eveniment la care au participat peste 1000 de persoane. Ion Prioteasa, candidat USL la președinția Consiliului Județean Dolj, și-a reafirmat sprijinul pentru primarul comunei Moțăței, Constantin Enea, pentru un nou mandat întrucât trebuie să implementeze în următorii 4 ani mai multe proiecte, cel mai important fiind introducerea canalizării în localitate.
„Comuna Moțăței este una dintre cele mai mari localități rurale din Dolj. Aici, din fericire, s-a mai întâmplat câte ceva, s-a conturat un brand al agricultorilor și legumicultorilor. Noi pe această linie trebuie să facem ceva neapărat, să găsim o soluție prin care produsele de aici să fie prelucrate în centre speciale sau să fie destinate exportului. Nu vreau însă să creăm așteptări. Pentru că suntem împreună atât de multă lume aici vreau să transmit un mesaj optimist pentru că în perioada următoare vom putea face mai multe lucruri pentru dumneavoastră, pentru această zonă. Știm că unul dintre proiectele pentru care domnul primar se zbate de atâta amar de vreme este cel al canalizării, așa că odată cu schimbarea acestei puteri vom rezolva și această problemă pe care cei din Moțăței o așteaptă de mult rezolvată. Vă cer să-l creditați pe domnul Constantin Enea pentru un nou mandat de edil șef al comunei Moțăței”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj și candidat la un nou mandat din partea USL, Ion Prioteasa.
La rândul să primarul comunei Moțăței și candidat din partea PSD la un nou mandat, Constantin Enea, a afirmat că „în ultimii 8 ani eu am fost primar de opoziție însă beneficiind de sprijinul domnului președinte Ion Prioteasa, am reușit să duc la bun sfârșit planurile investiționale. În 4 ani de zile nu am beneficiat de nici un fel de sprijin de la Guvern, toți banii pe care i-am avut au venit de la Consiliul Județean Dolj. Ce am putut să fac în 4 ani de zile am făcut. Am reabilitat școli, grădinițe. O prioritate a noastră rămâne pietruirea drumurilor. De asemenea, nu o să am liniște până nu începem canalizarea. Sperăm ca prin sprijinul domnului președinte Ion Prioteasa să rezolvăm și această problemă. Nu este de jucat cu aceste alegeri așa că pe 10 iunie vă aștept să mă votați pe mine și pe domnul președinte Ion Prioteasa, precum și echipele din spatele nostru, respectiv lista de consilieri locali PSD ai comunei Moțăței și lista de consilieri județeni USL pentru Consiliul Județean Dolj”.
​La evenimentul lansării candidatului PSD, Constantin Enea, la Primăria comunei Moțăței, au participat președintele Consiliului Județean Dolj și respectiv candidat la un nou mandat din partea USL, Ion Prioteasa, deputatul PSD Claudiu Manda și consilierul județean Alina Tănăsescu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.