Ion Prioteasa, a participat duminică, la Maglavit

Ion Prioteasa, a participat duminică, la Maglavit

497
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat duminică, la Maglavit, la lansarea în cursa pentru primăria comunei a actualului primar, Ion Dinu, candidat PSD pentru un nou mandat, la manifestare participând câteva sute de persoane. Cu acest prilej președintele Consiliului Județean Dolj și candidat la un nou mandat din partea USL, Ion Prioteasa, a precizat că proiectele pe care administrația locală în frunte cu primarul Ion Dinu le-a depus dar nu au primit finanțare pot fi implementate în următorii 4 ani.
„Mă leagă foarte multe lucruri de această localitate pentru că aici, în acești 4 ani, s-au bifat multe obiective. Sper ca în următorii 4 ani să ridicăm mai mult această localitate pentru că am avut și neșansa ca în ultimii 7 ani de zile să fim în opoziție, perioadă de timp în care Maglavitul nu a primit nimic. Dacă a mai mișcat ceva prin județul acesta am făcut-o cu ajutorul fondurilor de la Uniunea Europeană. Dar nici aici nu am putut mișca prea mult pentru că acolo unde am putut să depunem proiecte pe fonduri europene ne-am lovit de cei care au împărțit țara în două: portocalii și restul. Cu siguranță, în perioada următoare îi vom bate și atunci putem să spunem că cei din Maglavit care au niște proiecte depuse vor avea parte de finanțare pe aceste proiecte. Ne propunem să ne implicăm cu toată forța aici. Așa cum știți, senator de Maglavit este doamna Lia Olguța Vasilescu, implicată în această perioadă în lupta pentru Primăria Craiovei. Așa că rugămintea mea ar fi să-i dăm o mână de ajutor iar cei care aveți rude sau prieteni la Craiova spuneți-le să o voteze pentru că lupta e foarte strânsă”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj și candidat la un nou mandat din partea USL, Ion Prioteasa.
Primarul comunei Maglavit și candidat din partea PSD la un nou mandat, Ion Dinu, a precizat că principala problemă a comunei rămâne lipsa finanțării pe proiectele depuse spre aprobare la București. „Prioritatea mea pentru următorul mandat va fi canalizarea la Hunia, canalizarea la Maglavit. Proiectul e deja depus la Ministerul Dezvoltării pe care l-a condus doamna Udrea. Acum nu-l mai conduce. Acum la București, în Guvern, avem un băiat de aici, din Dolj, Mihai Fifor, un domn de toată isprava care sunt convins că ne va ajuta. Vă spun în premieră că pe 8 septembrie vom inaugura statuia lui Petrache Lupu pe care o vom așeza în fața Primăriei comunei Maglavit. Facem acest gest în semn de recunoaștere pentru că această localitate e recunoscută în toată lumea prin Petrache Lupu. Vă rog în final ca pe 10 iunie să-l votați pe Ion Prioteasa, omul care nu spune niciodată „NU” atunci când vine vorba de rezolvarea unei probleme.”
În comuna Maglavit alături de Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj și candidat la un nou mandat din partea USL, au fost prezenți la lansarea candidatului PSD, Ion Dinu, la Primăria comunei Maglavit, deputatul PSD Claudiu Manda și consilierul județean Oana Bică.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.