Ion Prioteasa, a participat duminică la o întâlnire cu câteva sute de...

Ion Prioteasa, a participat duminică la o întâlnire cu câteva sute de localnici din comuna Desa

693
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat duminică la o întâlnire cu câteva sute de localnici din comuna Desa, eveniment la care a fost prezent și candidatul PSD la Primăria comunei, Marian Bălteanu.
Cu acest prilej președintele Consiliului Județean Dolj și candidat la un nou mandat din partea USL, Ion Prioteasa, a spus: „Am venit la Desa pentru a fi alături de dumneavoastră și în special de Marian Bălteanu. El este prietenul meu, omul meu din această localitate cu care sper ca împreună să rezolvăm problemele cu care se confruntă comuna. Nu vreau să spun lucruri mari dar ne-am întâlnit cu firme mari din Marea Britanie interesate să investească în agricultură și pe care mi-aș dori sa le aducem aici, în această zonă. După ce noi le-am prezentat ce potențial are această zonă, cum muncesc oamenii aici și ce tradiție legumicolă e în această zonă s-au arătat foarte interesați să refacem ce a fost odată aici. Va trebui însă ca împreună cu Marian, sper eu viitorul dumneavoastră primar, să găsim soluțiile legale pentru a forma niște asociații pentru ca cei care vin aici să nu colecteze produse de la un singur om. Mai este o săptămână în care trebuie să depunem eforturi cu toții pentru a-l scoate pe Marian primar. Suntem foarte aproape de victorie”.
La rândul său candidatul PSD la Primăria Desa, Marian Bălteanu, a declarat: ”Vreau să fac o mărturisire. Nu aș fi venit și nu m-aș fi înhămat la treabă dacă nu era acest om, Ion Prioteasa, pentru că el este omul care face ce promite. Sunt mulți care promit mai ales în această perioadă dar puțini care își duc la bun sfârșit angajamentele. Deci pe 10 iunie nu uitați să ieșiți la vot și să puneți ștampila pe candidatul PSD la Primărie și pe candidatul USL, adică Ion Prioteasa, la Consiliul Județean Dolj”.
La evenimentul de la Desa, Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj și candidat la un nou mandat din partea USL, a fost însoțit de câteva zeci de susținători cu care a plecat apoi spre comuna Ciupercenii Noi unde a fost prezent la lansarea candidatului USL la Primăria comunei Ciupercenii Noi, Gheorghe Mungiu.
La această manifestare la care au participat câteva sute de persoane au mai fost prezenți președintele PNL, deputatul Mihai Voicu și senatorul PNL, Mario Ovidiu Oprea.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.