Un bărbat din Dolj îl acuză pe fiul primarului din Castranova că...

Un bărbat din Dolj îl acuză pe fiul primarului din Castranova că a vrut să îl omoare

742
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Victor Ciobanu, în vîrstă de 67 de ani, din comuna doljeană Castranova, îl acuză pe fiul primarului din localitate că a vrut să îl omoare. Bărbatul susţine că tânărul l-a lovit intenţionat cu maşina.

Victima a fost internată la secţia de chirurgie toracică a Spitalului Judeţean din Craiova, cu cinci coaste rupte şi fisură de bazin  „Fiul primarului a vrut să mă omoare. Este supărat pe mine că eu fac campanie electorală unui alt candidat. M-a urmărit, iar în momentul în care a văzut că sunt singur a intrat cu maşina în mine, după care a plecat liniştit. Acum am cinci coaste rupte şi fisură de bazin“, a spus Victor Ciobanu.

Marian Cioc, edilul comunei doljene Castranova, susţine că Victor Ciobanu minte „Totul nu este decât o înscenare. Coastele şi le-a rupt în urma unui alt incident, care s-a întâmplat cu mult timp în urmă. Fiul meu este nevinovat “, a spus primarul.

Doljeanul este hotărât să depună plângere la poliţie şi vrea ca fiul primarului să fie trimis în spatele gratiilor „Conducătorul auto a fost depistat de către poliţişti, a fost audiat şi susţine că nu a fost implicat în nici un accident de circulaţie. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat“, a spus Adrian Căpraru, purtătorul de cuvînt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Medicii au confirmat faptuă că bărbatul a inci coaste rupte şi fisură de bazin.

Andrei Vasilescu



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     04-06-2012
    Mesaje
    0

    Omul spune adevarul; se pare ca exista martori, care sustin ca fiul primarului a fugit de la locul faptei si se afla sub influenta alcoolului.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.