S-a urcat la volan, deşi consumase băuturi alcoolice

S-a urcat la volan, deşi consumase băuturi alcoolice

551
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 10.45, pe D.N. 56 A, poliţişti din cadrul Formaţiunii Rutiere Calafat aflaţi în executarea serviciului l-au depistat pe B.ROBERT, 33 de ani, din comuna Cetate în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
B.ROBERT a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,51% mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Municipal Calafat unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele celui în cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile OUG 195/2002.

Aseară, în jurul orei 19.45, lucrători ai Secţiei 8 Politie Rast l-au depistat pe P.O., de 17 ani, din comuna Rast în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul.
Celui în cauză i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.