Zi plină de conducători auto sub influenţa băuturilor alcoolice

Zi plină de conducători auto sub influenţa băuturilor alcoolice

288
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 04.06.2012, în jurul orei 22.20, în comuna Brădeşti, poliţiştii Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi l-au depistat în trafic pe P.LIVIU, 26 de ani, din localitate, sat Brădeştii Bătrâni, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, având o concentraţie alcoolică de 0,45mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În aceeaşi seară, în jurul orei 22.30, în comuna Poiana Mare, pe DN 55A, poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare l-au depistat în trafic pe B.EMIL, 44 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, sat Smârdan, Dolj, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În data de 05.06.2012, în jurul orei 02.00, în comuna Brădeşti, poliţiştii Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi l-au depistat în trafic pe G.IULIAN, 38 de ani, din localitate, sat Brădeştii Bătrâni, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Azi noapte, în jurul orei 01.30, în comuna Amărăştii de Jos, pe DJ 542, poliţiştii Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi l-au depistat în trafic pe G.DOREL, 25 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere şi având o concentraţie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. G.DOREL a fost condus la Spitalul oraş Dăbuleni unde a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi refuz de recoltare probe biologice.

În data de 04.06.2012, în jurul orei 21.50, o patrulă de siguranţă publică l-au depistat pe B.BEBE, 53 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, în timp ce conducea autoturismul proprietate personala, pe strada Constantin Floreşteanu, din localitate având o concentraţie alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.