T.N.C merge la Festivalul Internaţional de Teatru de la Varna

T.N.C merge la Festivalul Internaţional de Teatru de la Varna

354
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Teatrul Naţional “Marin Sorescu” din Craiova participă sâmbătă, 9 iunie, la Festivalul Internaţional de Teatru de la Varna, Bulgaria. 

“O furtună” în regia lui Silviu Purcărete este piesa care va merge la evenimentul teatral din Bulgaria, organizat anual în luna iunie. “Varna Summer” este un festival al artelor care prezintă principalele tendinţe din practica teatrală bulgară şi internaţională. Programul este gândit ca un mozaic de module, fiind un spaţiu al dialogului, schimbului şi pieţei interculturale. Selecția bulgară se concentrează pe dezvoltarea teatrală locală și conține cele mai bune producții ale sezonului actual.

Secțiunea internațională, unde participă teatre din Anglia, Rusia, Germania, Austria, Suedia, Polonia, Belgia, își propune să prezinte o serie de procese inovatoare, de ultimă oră, din teatru, dans contemporan și performance. Festivalul  mai cuprinde și alte evenimente paralele: concerte, ateliere, expoziții, întâlniri și discuții.

Ştefania Bătrînca

 

 

 

 




Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.