Doar câteva zile până la bacalaureat – În Dolj 7.520 de elevi...

Doar câteva zile până la bacalaureat – În Dolj 7.520 de elevi vor intra în febra examenelor

225
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Săptămâna viitoare se va da startul primei sesiuni de bacalaureat din acest an. În judeţul Dolj, 7.520 de elevi vor trece prin febra examenelor, care se anunţă a fi în continuare exigente. 1.730 de candidaţi provin din rândul celor aproximativ 4.000 de absolvenţi de liceu de anul trecut care nu au reuşit să promoveze nici una dintre cele două sesiuni.

Sesiunea va debuta, luni 11 iunie şi se va derula în 23 de centre de examen, din care 16 sunt în Craiova. Primele probe vor fi cele de evaluare a competenţelor de comunicare în limba română şi într-o limbă modernă, dar şi de utilizare a calculatorului. Probele scrise vor debuta pe 2 iulie, cu evaluarea la Limba şi literatura română.

Candidaţii vor fi monitorizaţi şi în acest an de camere web şi video. Cei care vor fi surprinşi că încearcă să fraudeze examenul vor fi eliminaţi din sală şi vor pierde dreptul de a participa la următoarele două sesiuni.

Sursa: cvlpress.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.