Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

234
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

 
Ieri, la ora 15.30, pe D.N. 6B, în localitatea Goieşti, D.DUMITRU, 62 de ani din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Craiova către Melineşti, a acroşat cu oglinda retrovizoare dreapta pe minora C.A., 12 ani, din Goieşti, Dolj, care se deplasa pe acostamentul din stânga drumului.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a minorei, care a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, pe numele conducătorului auto fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 
•  
 
În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 08.00, pe Calea Bucureşti din Craiova, B.GHEORGHE, 35 de ani, din Amărăşti, judeţul Vâlcea în timp ce conducea un autoturism nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul condus de V.IONEL, 50 de ani, din Craiova, intrând în coliziune cu acesta.
Din accident a rezultat rănirea uşoară a lui V.IONEL.
 
•  
 
În aceeaşi zi, în jurul orei 1100, pe B-dul Decebal din Craiova, în timp ce D.MARIA, 60 de ani, din Craiova, conducea un autoturism la efectuarea virajului la stânga nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către A.FLORIN, 20 de ani, din Craiova.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a MARIEI D., în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.
•  
 
În noaptea de 05/06.06.2012, în jurul orei 00.45, în municipiul Calafat, pe strada 22 Decembrie, V.SEVASTACHE, 41 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a lovit o autoutilitară care era staţionată pe partea stângă a drumului.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a doljeanului care a fost transportat la unitatea medicală. Ulterior acesta a fost testat cu aparatul alcooltest de către poliţişti rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.