Ion Prioteasa in vizita in comuna Rast

Ion Prioteasa in vizita in comuna Rast

318
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat, miercuri, la lansarea candidatului PSD la Primăria Rast, Iulian Silișteanu, manifestarea, care a avut loc în târgul de săptămână al localității, bucurându-se de participarea câtorva sute de persoane.
Cu acest prilej, Ion Prioteasa, candidatul USL la președinția Consiliului Județean Dolj, a afirmat că la Primăria Rast este nevoie de continuitate pentru ca localitatea să se dezvolte, iar Iulian Silișteanu trebuie să primească votul de încredere din partea locuitorilor comunei pentru încă un mandat.
„Eu cu domnul Iulian Silișteanu nu vorbim prea mult, pentru că noi suntem oameni de administrație, suntem oamenii faptelor. Sunt multe lucruri care ne apropie. Am trecut împreună prin cele mai mari urgii care s-au abătut asupra comunei. După mai bine de 130 de ani comuna a fost lovită de acele inundații catastrofale.
Împreună cu Iulian Silișteanu am făcut acest drum care pleacă de la Galicea și ajunge la Rast, am adus apa, iluminatul în Rastul Nou. Dacă localitatea Rast are un viitor în următorii patru ani, atunci acesta este împreună cu mine și cu primarul Silișteanu. De aceea vă spun să-l votați în continuare pe Iulian Silișteanu, primarul comunei Rast și pentru următorii patru ani”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj și candidat din partea USL pentru un nou mandat, Ion Prioteasa.
Candidatul PSD la Primăria Rast, Iulian Silișteanu, a spus: „Ce am făcut eu în această comună, știți cu toții prea bine. Ce vreau să fac în continuare, iarăși știți cu toții. Observ că portocalii umblă prin Rastul Vechi. Ce să le spună oamenilor?! Probabil să le spună ce au făcut șefii lor. Ce să caute în Rastul Nou? Au bătut ei vreun cui acolo? Ei știu doar să ne încânte, să ne ia mințile și banii din buzunar. Nu vă lăsați amăgiți. Pe data de 10 iunie, care aveți ciudă pe mine – bine, cine nu – ieșiți la vot și puneți ștampila pe Iulian Silișteanu și echipa PSD pentru consiliul local, pe Ion Prioteasa și echipa USL pentru consiliul județean”
La rândul său, deputatul PSD Valeriu Zgonea, a afirmat că echipa Iulian Silișteanu – Ion Prioteasa a realizat mai mult pentru comuna Rast și județul Dolj decât a făcut-o Guvernul Boc.
„Pe 10 iunie ieșiți și votați omul care întotdeauna a avut ușa deschisă pentru locuitorii din Rast. La Iulian Silișteanu mereu ați găsit o vorbă bună. Votați-l și votați-i și consiliul local.
Pe 10 iunie dați din nou votul dumneavoastră celui mai bun președinte de consiliu județean din țară, domnului Ion Prioteasa, care a adus peste 300 de milioane de euro de la Uniunea Europeană pentru a-i investi aici, în județul Dolj. Este un om care a făcut mai mult pentru județul Dolj decât a făcut întreg Guvernul Boc”, a spus deputatul PSD Valeriu Zgonea.
Vicepreședintele Consiliului Județean Dolj Cristinel Iovan, prezent la evenimentul lansării candidatului PSD la Primăria Rast, Iulian Silișteanu, a afirmat: „Comuna Rast a fost o comună greu încercată, care a renăscut din propria cenușă. Mă refer la dezastrul pe care l-a lăsat în urmă inundațiile din 2006. Puțini au rămas să ducă pe mai departe greul acestei comune. Unul dintre aceștia a fost primarul Iulian Silișteanu, care, zi de zi, a fost alături de dumneavoastră.
Lângă primarul Iulian Silișteanu în tot acest timp a stat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa. Sunt convins că acest parteneriat între Ion Prioteasa și Iulian Silișteanu va continua și după 10 iunie”.
Președintele Consiliului Județean Dolj și candidat USL pentru un nou mandat, Ion Prioteasa, a fost însoțit la Rast de câteva zeci de susținători.
 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.