Minor prins de jandarmi cu cutite asupra sa in apropierea Trezoreriei Craiova

Minor prins de jandarmi cu cutite asupra sa in apropierea Trezoreriei Craiova

329
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Marţi, 05 iunie a.c., în jurul orei 20.30, un echipaj mobil din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflat în timpul executării unei misiuni specifice în municipiul Craiova, a fost sesizat de către subofiţerul aflat în serviciul de pază şi protecţie la sediul Trezoreriei Craiova cu privire la faptul că în imediata apropiere a obiectivului a observat un tânăr ce are asupra sa un cuţit.
Jandarmii s-au deplasat la locul indicat unde l-au depistat pe J. A., de 17 ani, din Craiova, iar în urma efectuării controlului corporal preventiv au fost găsite asupra acestuia două cuţite cu lame rabatabile în lungime de 8 şi respectiv 11 cm.
Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port al cuţitului, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 2, alin. 1, pct. 1 din Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice
Cuţitele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar actele premergătoare de constatare urmează să fie înaintate organelor competente pentru soluţionare.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.