“Brazda este plină de gunoaie, nu arată deloc a cartier european”

“Brazda este plină de gunoaie, nu arată deloc a cartier european”

433
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ionel Pană a vizitat cartierul Brazdă, considerat de mulți, unul dintre cele mai cotate cartiere ale Craiovei. Cu toate acestea, multe zone sunt năpădite de mizerie, arată dezastruos.

Aceste probele au fost discutate de Ionel Pană și echipa de campanie marți seară, pe mai multe străzi ale cartierului. “Cunosc foarte bine acest cartier, pentru că aici locuiesc. Sunt locuri năpădite de gunoaie,străzi pline de gropi. Un cartier nu înseamnă doar strada centrală”, a declarat Pană Ionel, candidatul PP-DD la Primăria Craiovei.
Pe una dintre străzi, Ionel Pană s-a întâlnit cu un cetățean olandez. “Din păcate, nu avem ce să arătăm turiștilor, în afară de un parc făcut acum 100 de ani, o fântână muzicală și câteva clădiri”, a mai spus Pană.
Vizita a fost un bun prilej pentru localnici de a-și spune problemele: câinii fără stăpân, lipsa locurilor de muncă, starea proastă a infrastructurii.
“Oamenii sunt sătui de promisiune deșarte, de administrarea proastă a orașului”, a mai comentat Ionel Pană.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.