Spectacol de dans în Piaţa Prefecturii

Spectacol de dans în Piaţa Prefecturii

485
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Studenţii Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii din Craiova organizează, miercuri, 6 iunie 2012, la ora 19.00, un spectacol de dans în Piaţa Prefecturii.

Evenimentul face parte din proiectul „Studenţii nostri pot oferi mai mult!” şi îşi propune să îmbine armonios partea sportivă cu cea artistică. Peste 30 de studenţi din cadrul facultăţii vor lua parte la spectacol şi îi vor uimi pe craioveni cu reprezentaţii antrenante de dans îmbinate perfect într-un maraton de artă sportivă. Coregrafiile sportivilor au fost realizate cu ajutorul profesorilor de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii din Craiova. Scopul pe care studenţii, dar şi dascălii, îl urmăresc prin acest spectacol este de a dovedi că două discpline de sine-stătătoare, precum arta şi sportul, se pot îmbina armonios în cadrul unui spectacol pentru publicul larg.

Aceasta este doar una dintre surprizele pe care studenţii şi profesorii le-au pregătit pentru craioveni. Seria spectacolelor va continua şi în săptămânile următoare. Studenţii de la Facultatea de Artă Teatrală vor pune în scenă diferite spectacole de dans, dar şi de teatru, menite să relaxeze dar şi să uimească publicul craiovean. Acţiunile studenţilor au însă şi o latură educativă, în sensul că pot oferi informaţii suplimentare despre specializările din cadrul Universităţii din Craiova, arătând că teoria este îmbinată perfect cu practica.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.