Scandal la Craiova: Bodyguarzii lui Mititelu au sarit sa-l bata pe Cartu!

Scandal la Craiova: Bodyguarzii lui Mititelu au sarit sa-l bata pe Cartu!

974
27
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Discutiile referitoare la infiintarea unei noi echipe in Banie a incins spiritele la Craiova, unde a pornit un nou razboi intre Sorin Cartu si Adrian Mititelu.

Fostul mare jucator al Universitatii a criticat modul in care echipa a fost condusa in ultimii ani la postul de televiziune local 3 TV si l-a scos din sarite pe finantatorul gruparii dezafiliate de FRF.

Enervat de afirmatiile lui „Sorinacio”, Mititelu si-a trimis bodyguarzii in parcarea televiziunii respective, iar acestia au incercat sa-l loveasca pe tehnician in momentul in care parasea imobilul, informeaza Sport.ro.

Sorin Cartu a chemat imediat Politia, iar la fata locului au loc primele cercetari.

Sursa: ziare.com/sport.ro



27 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     24-11-2006
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    7409

    de rasu’ lumii, craiova nu merita asa ceva..

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     11-04-2008
    Locatie
     Nord , Craiova
    Mesaje
    890

    Mititelu la PUSCARIE !

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     24-11-2006
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    7412

    in frunte cu sandu si dragomir..!

  4. #4

    Mesaje

    Taranul,îl deranjează adevarul….tarane te critica si te injura juma’ de Craiova …scoate gorilele sa ne bată pe toți …nesimtitule!

  5. #5
    linux freedom
    Data de inscriere
     30-09-2005
    Locatie
     Bucuresti
    Mesaje
    2384

    foarte urat mititelule…
    reafiliaza universitatea si pleaca !!!

    nn
  6. #6
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     26-09-2011
    Locatie
     craiova,cv. 9
    Mesaje
    82

    era de asteptat din partea unui taran!!!

  7. #7
    Member
    Data de inscriere
     23-10-2008
    Mesaje
    179

    te pomeni ca or fi tot bodyguarzii care au fugit cand a mancat mititelu bataie…..sunt buni doi contra unu ca daca e sa vina 3 la ei doi o ia la fuga…….astia da bodyguarzi

  8. #8
    Fotograf
    Data de inscriere
     05-05-2009
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    146

    SANSU SI DRAGOMIR IN PUSCARIE PE VIATA !

  9. #9
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    1249

    Pentru suferinta care a provocat-o mititelu ar trebui jucat in picioare.de ce a sarit ca a avut domnul cartu dreptate cand a zis ca acum el nu vrea echipa ci decat despagubirile si ca daca o lasa mai moale nu era dezafiliat si veneau jucatorii dar cu ce sa ii plateasca milogu asta cand el de la inceput a venit cu gandul ca universitatea e o super afacere.IAR NOI SUPORTERII STAM NEPASATORI SI CICA NE PASA ASTAAR TREBUIE SCUIPAT INJURAT SI AMENINTAT LA FIECARE PAS CARE IL FACE IN CRAIOVA DAR DACA VEDE ATATA NEPASARE EL ISI FACE TREABA

  10. #10
    Newcomer
    Data de inscriere
     28-05-2007
    Mesaje
    37

    mare „om” si cirtu asta…sluga lu’ netoiu,…are si el un slogan si-un crez: „totul pentru BANI,orice pentru BANI”,…cum puneti mai fratilor botu’ la ce zice asta, repetam episodul satana (coana Vica piTURCA)?…

  11. #11
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-03-2012
    Mesaje
    17

    nu sunt un fan de-al lui mititelu. am cativa prieteni care lucreaza la editie. mititelu nu e rau, dar e prost gramada si asta l-a strigat. el e un suporter, nu un manager. el vede lucrurile ca un suporter, de-asta a ajuns asa.

    dar cartu? serios, fratilor. va rog cand mai treceti prin centru pe la teatrul national sa treceti „involuntar” pe langa terasa de la el greco, sa il vedeti pe cartu cum sta cu netoiu si camataru, nu mai spun de cand era piturca, sau mafiotul de enryko sau cum se scrie. la fel si doru magaru. sorin cartu a fost un jucator si un antrenor car a facut treaba, nu contesta nimeni asta. dar acum a ajuns o curva pentru bani.

    chiar insist sa treceti pe-acolo sa va uitati la masa din colt , acolo stau ei, e rezervata pt. ei. e tot timpul rezervata, chiar daca e i nu vin. stiu asta pt. ca am lucrat acolo cand auzi discutii si tot ce vb ei, deja intelegi putin ca la TV sunt ingeri, dar in realitate sunt demoni

    eu le doresc, sincer, sa moara.

  12. #12
    Newcomer
    Data de inscriere
     28-01-2011
    Mesaje
    12

    oare chiar nu vede ca el sa certat cu toata lumea el se crede destpt da e…………………………………fortza stinta

  13. #13
    0-day Member
    Data de inscriere
     31-05-2012
    Mesaje
    0
    Citat Mesaj initiat de Agent1
    oare chiar nu vede ca el sa certat cu toata lumea el se crede destpt da e…………………………………fortza stinta

    ce aveti mah cu mititelu??…spre deosebire de netoiu, staicu… mititelu facea treaba daca era lasat in pace si daca era ajutat de milogu de solomon si altii…..mititelu putea sa vanda multi jucatori sa ia o gramada de bani, dar el a pastrat jucatorii si a vrut sa faca echipa da nu l-au lasat altii

  14. #14
    Newcomer
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    20

    Pana la urma, omul asta, Mititelu, daca vroia numai bani se intelegea el cu toti mafiotii din fotbalul romanesc (neperformant) si facea bani, vindea jucatorii, ceda totul la presiuni si facea si el un ban pe deasupra.
    Eu cred ca el , asa cum este el, a avut mai multa demnitate decat multe vedete si intelectualii p..dii din fotbal si nu a cedat si continua sa lupte. Sigur, el nu este un martir, dar macar are co..ie si se lupta pe fata cu ei, in loc sa aranjeze lucrurile prin spate.
    Putea sa le cedeze tot si ramana si cu ceva.
    Nu stiu toate smecheriile lor prin spate, dar vad ca il urasc toti cei care au distrus U Craiova, cei care au scos-o din fotbal si cei care se lupta numai pentru buzunarul lor.
    Toti cei din fotbal,care il ataca, nu au facut nimic ca sa opreasca dezafilierea echipei, ba, dimpotriva, ai depus eforturi uriase ca sa o darame pentru ca, eventual, in viitor sa o ia pe zero lei si sa vanda jucatori pe milioane.
    Nimeni nu l-a ajutat, pretextand ca Mititelu e un om rau. De ce? Pentru ca nu le-a dat lor totul pe nimic si li s-a opus pe fata?
    Altul care sa se fi ocupat de echipa nu a existat si nu exista. Ceilalti sunt numai cu papagalul, iar prin spate au lucrat sa distruga o legenda a fotbalului romanesc – Stiinta Craiova.
    Sa le fie rusine si , poate, sa ne fie rusine craiovenilor , celor care nu am iesit pe strazi sa sprijinim echipa si sa ne cerem drepturile noastre de oameni.
    Chiar si alaturi de Mititelu.
    Pe cine ati vrea sa sprijinim? Pe cine? Nimeni nu s-a luptat pentru echipa si nimeni nu a venit cu bani.
    Eu cred ca acest Mititelu a facut-o si inca o mai face. Nu a vandut jucatorii cand putea si nu a plecat. I-a atacat pe mafiotii din Bucuresti si pentru asta are un mare plus de la mine. Generatii intregi de magistrati de carton nu a indraznit sa se lege de gunoaiele din Fotbal…
    Nici macar nu-l cunosc, dar eu il sustin. Cu minusurile lui cu tot. Omul asta are dreptul la o a doua sansa.
    Salut!

  15. #15
    Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    143

    Suntem un oras de circari … nu stiu dc cineva ar vrea sa rmana in acest oras …

  16. #16
    Newcomer
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    21

    Da , ma, cyborg, ca Bucurestiul e mishto.
    Daca avea Craiova banii alora ,lua Champions L. de doua ori.
    Ce performante au carnatii aia din Bucale cu jde milioane de euro cheltuiti pe minus performanta?
    Se mandresc cu niste cupe nationale si alea chinuite si manarite.
    Tu crezi ca alte orase mari au mai putin circ?
    ….

    Si o fi cum zici tu, circ, dar nu asta e buba.
    Problema e ca suntem dezbinati.

  17. #17
    Senior Member
    Data de inscriere
     26-03-2010
    Mesaje
    964

    vrea si cartu cascaval saracutu ….s a muscat singur de cur de ciuda ca nu l a adus mititelul antrenor si l a lovit pe unde a putut …..pt ca altceva mai bun decat sa latre nu stie …vrei echipa noua implica te financiar nu batea campii ca nu iti face nimeni echipa tie sau lui netoiu sa puteti sa plasati iar fotbalistii in capitala moca….mititelul prost manager si taran asa cum e a bagat si nimeni nu poate contesta asta insa voi cu foamea din glanda si tupeul extraordinar il faceti sa para mic copil la nivel de antipatie in opinia mea …cum erau versurile alea : e foame de bani baieti e foame de bani” …mi se pare ca redau perfect situatia actuala

  18. #18
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     09-04-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    115

    Sa va fie rusine ca publicati asemenea minciuni,in primul rand Partzu si cu celalalt „samaritean” il BALACAREAU pe asta la Oltenia 3TV si ziceau ca palmaresul U Craiova nu este la el si Mititelu si-a trimis pe unul dintre oameni cu o hartie care era de fapt o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila ca sa aiba drept la replica dar nu a primit bineinteles…intrati pe gigisepeteve si vizionati video-ul acolo spune clar ce s-a intamplat de fapt si de faptul ca Partzu recunoaste ca nu a fost amenintat de nimeni….

    Best to be king for a day than a shmuck for a lifetime!
  19. #19
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     09-04-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    116

    Mai fratilor,iesiti la vot duminica si dati cu lautaru de acolo de la primarie departe!Nu lasati un puscarias sa va conduca destinele pentru inca 4 ani,exista in Romania si altii care merita o sansa,ganditi-va la viitorul copiilor vostri si mai ganditi-va ca 4 ani inseamna enorm.Alegeti oameni tineri apropiati de varsta noastra,acestia nu si-au facut scoala de partid pe timpul comunismului,ganditi-va bine ce faceti!!In cazul in care lautarul iese primar,ceea ce personal nu cred ca se va intampla,sa va luati cu totii adio de la F.C. Universitatea Craiova,a demonstrat-o pana acum si o demonstreaza chiar si acum,cand,cu toate ca avem o echipa de fotbal dar care este intr-un conflict cu federatia,el vrea sa infiinteze o alta echipa,pe banii nostri iar jucatorii sa mearga din nou in Bucuresti…nu fiti prosti!!!

    Best to be king for a day than a shmuck for a lifetime!
  20. #20
    Newcomer
    Data de inscriere
     13-04-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    23
    Citat Mesaj initiat de claus26
    ce aveti mah cu mititelu??…spre deosebire de netoiu, staicu… mititelu facea treaba daca era lasat in pace si daca era ajutat de milogu de solomon si altii…..mititelu putea sa vanda multi jucatori sa ia o gramada de bani, dar el a pastrat jucatorii si a vrut sa faca echipa da nu l-au lasat altii

    nici nu ma chinui sa-ti citesc tot comentariul, dar spre deosebire de altii, tu chiar crezi, continua sa crezi, in 2 ani echipa lui mititelu va lua titlul.
    Gandesti cand spui ca nu l-a ajutat Solomon? Asta numesti tu patron?

    Guns dont kill mutants, I kill mutants!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.