Scandal la Craiova: Bodyguarzii lui Mititelu au sarit sa-l bata pe Cartu!

Scandal la Craiova: Bodyguarzii lui Mititelu au sarit sa-l bata pe Cartu!

973
27
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Discutiile referitoare la infiintarea unei noi echipe in Banie a incins spiritele la Craiova, unde a pornit un nou razboi intre Sorin Cartu si Adrian Mititelu.

Fostul mare jucator al Universitatii a criticat modul in care echipa a fost condusa in ultimii ani la postul de televiziune local 3 TV si l-a scos din sarite pe finantatorul gruparii dezafiliate de FRF.

Enervat de afirmatiile lui „Sorinacio”, Mititelu si-a trimis bodyguarzii in parcarea televiziunii respective, iar acestia au incercat sa-l loveasca pe tehnician in momentul in care parasea imobilul, informeaza Sport.ro.

Sorin Cartu a chemat imediat Politia, iar la fata locului au loc primele cercetari.

Sursa: ziare.com/sport.ro



27 COMENTARII

  1. #21
    0-day Member
    Data de inscriere
     29-09-2011
    Mesaje
    10

    cirtu merita macar citeva palme ca prea se baga in seama cu japca dar de sandu, dragomir, solomon, camataru, piturca nu sufla o vorba ca astia sunt fecioara Maria in persoana asa sunt de neprihaniti ii pupa in fund ori de cite ori are ocazia ,mititelu asa cum e el nu a vrut sa stea in genunchi in fata smecherilor asta este marea problema ,asa se intimpla peste tot in lume nu te dai cu mafiotii ,cu rechinii te executa pt ca esti singur ,are mare dreptate CICAEU in ce spune unele lucruri despre ei stiu si eu si sunt niste JEGURI DE OAMENI IN FRUNTE CU SOLOMON

  2. #22
    Member
    Data de inscriere
     11-07-2007
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    186

    Ce va pricepeti la fotbal,ca femeia la dat cu glet pe pereti …

    In primul rand,toata vina ii apartine lui Mititelu. De ce? Pentru ca anii in care a fost la club,nu a vandut niciun jucator,chiar daca se plafonasera majoritatea. Un lot al unei echipe de fotbal,in fiecare an trebuie reimprospatat cu 2-3-4 jucatori. A tinut mortis sa nu dea jucatori,ca vezi domne` pleaca in Bucuresti. SI daca pleaca,care e problema? Niciun jucator nu ramane la nicio echipa pe viata,decat in fooooarte putine cazuri. A avut atatea oferte pentru jucatorii care erau in bulan, si s-a cacat pe el. Lua un ban frumos pe ei,reimprospata echipa.

    In al doilea rand,el nu a stiut sa se apropie de niciun investitor,sa numai zic de primarie. El fiind un cacat cu ochi,un brutar,se lua cu toti in gura,neavand niciun spate asigurat. Daca era baiat destept,se punea bine cu primaria macar,si il mai ajuta. Gasea oameni in primarie mai temperati,si numai erau atatea scandaluri. Dar niciunul din aceste lucruri nu s-a intamplat. Nu poti niciodata duce o lupta singur pe atatea fronturi. E practic imposibil.

    In al treilea rand,(pt contestatarii lui Piturca),si voi mancati maro. Tata,ala ca e el jucator de poker etc… e profesionist. Si oriunde s-a dus a facut din cacat bici. Voi vrei sa spuneti ca nu jucati la masinute,pariuri,ruleta,etc? Daca faceti asta,la ce vorbiti de Piturca? Va manca voua banii? E viata lui,face ce vrea cu ea. Poti sa te si droghezi in particular,daca la munca esti brici. Alta chestie ar fi vanzarea jucatorilor. Pai stai 5 ani la Craiova,in care 4 te bati sa eviti retrogradarea! Ce inseamna asta? Inseamna ca tre sa speli putina. Daaaaar nuuuu,nu acceptam asa ceva,sa vindem jucatori,ca nu cumva sa dezbine Piturca echipa. Care echipa? Aia cu bisericute de cate 3-4 jucatori?! Halal echipa. Aia care face blat cu Steaua si Vaslui? Sa va fie rusine alora care l-ati contestat pe Piturca. CU el juca Craiova,ca in vremurile bune. Alergau de mancau pamantu` si voi il injurati pe Piturca. Intrebati-va copii dragi parinti despre cum e cu fotbalul,apoi dati cu gura. Sau puneti-va creieru` in miscare. PITURCA A FOST/ESTE/VA FII UN PROFESIONIST CARE NU ISI PERMITE SA SE CACE IN EA DE TREABA. Are un nume,are un palmares,trebuie sa si le apere.

    Iar in al patrulea rand, Mititelu nu a aparat interesele Craiovei in lupta cu Dragomir si Sandu,el a si uitat de Craiova in razboiul sau cu FRF. Chiar el a declarat ca nu il va interesa de Sandu si Dragomir,el vrea sa castige razboiul cu ei. Pai stai asa tati,tu ne terfelesti echipa sa iti faci dreptate in luptele private care le ai cu ei doi? CU noi cum ramane? … Vedeti,voi asta nu intelegeti. Sandu si Dragomir,prin niste decizii dure si contestate, au aplicat pana la urma niste pedepse in conformitate cu legea. Ca s-a votat corect sau nu,asta e. Noi nu putem face nimic. Dar asta era singura metoda ca orasul Craiova si echipa de fotbal sa scape de acest vierme.

    Nu iau partea nimanui,incerc a fi echidistant pentru ca si pe mine ma doare sufletul sa vad ca un oras ca si Craiova,fara echipa de fotbal.

    Mult respect pentru iubitorii fotbalului.

  3. #23
    0-day Member
    Data de inscriere
     12-10-2010
    Mesaje
    9

    tu vorbesti din ce vezi la televizor, dar nu e nimic. ca tine sunt multi.

    o sa iti dau un exemplu simplu, lipsit de importanta, dar care iti arata ca piturca a reusit sa te ia de prost si a reusit.

    cand a facut conferinta aia de presa la nush ce hotel de prin craiova, cand l-a dat mititelu afara, a spus ca fiu-sau a fost si s-a antrenat toata ziua individual, ca nu l-a lasat parca. ei bine, fiu-sau a fost la el greco gelateria de langa teatru national cu o domnisoara plinuta, a stat la a 3-a masa, sus.

    si ce a zis cicaeu, e adevarat.

    asa ca, daca te iei doar dupa ce vezi la tV, o sa ajungi ca astia de se uita la OTV pace tie!

  4. #24
    Newcomer
    Data de inscriere
     29-11-2006
    Mesaje
    19

    mah fratilor toti astia care acum il criticati pe mititelu k nu a vandut jucatorii care erau in bulan,daca el ii vindea atunci il injurati mai rau decat pe netoiu sau staicu.si appropo si io am lucrat le el greco langa teatru cand echipa era pe val sub comanda lu mititelu si atunci cartu si ceilalti tot asa erau impotriva lui mititelu,asa k daca tot vreti sa plece mititelu veniti voi cu banii familiei de acasa si luati echipa.de ce nu va puneti intrebarea de atatia ani de cand a luat mititelu echipa nu a iesit cartu camataru sau doru magaru pe un post tv sa faca o propunere publica lui mititelu doar asa vorbe.si nu uitati cand mititelu a luat echipa asta den div b de la staicu nu avea decat 2 jucatori pe dananae si pe stoianof ,iar cand spunea k in 2 ,3 ani o sa avem juma de echipa la loturile nationale toti radeati de el si s-a vazut cine a avut dreptate.ei vor acum sa o ia gratis co tot cu jucatori sa ii duca iar la dinamo.nu ati vazut pe netoiu ce se bucura cand au luat cateii cupa ,parca castigase champions league,iar dupa meci zicea k el e cu gandul la craiova.pacat de acest oras ca din cauza unora k voi nu mai avem echipa de fotbal.in loc sa sustineti oamenii care intradevar au facut ceva pentru echipa asta minunata caree a fost si sunt sigur ca va reveni voi ii jigniti .asta va caracterizeaza pe multi dintre voi

  5. #25
    Newcomer
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    22

    Cred ca esti copil , de comentezi ca a fost prost ca nu a vandut jucatori.
    Cand reusesti cu greu sa inchegi o echipa in cativa ani si ai 3-4 jucatori buni , un nucleu, si echipa e tanara, trebuie sa fii nebun sa-i vinzi si sa o iei de la capat la fiecare 2 – 3 ani.
    Dimpotriva, lotul trebuia marit , jucatori cumparati peste cei pe care-i avea, dar nu e asa usor, cum ti-ai da cu parerea pe forumuri.
    Trebuie bani, nu gluma. Omul a tinut de ce avea, cu resursele de care dispunea. In loc sa fie ajutat i s-au pus numai piedici.
    Craiova are multi admiratori pe fata, dar, in realitate, foarte multi dusmani…Oameni de nimic, dealtfel.
    E adevarat, Mititelu nu e geniu, dar asta nu inseamna sa tinem partea maimutoilor din Bucuresti- Sandu si Dragomir, care trebuie sa raspunda penal si sa mearga la puscarie pentru miile de infractiuni comise de-a lungul anilor.
    Pe mine ma lasa rece teoriile cu prostia si managementul slab al echipei , atat timp cat Craiova a fost data afara din fotbal de niste mafioti.
    Ascultati si lasati mandria personala; daca ar exista mai multi ca Mititelu, care s-a dus la DNA, peste putin timp am avea un sport mai curat.
    Pai, ce facem ? Se duce unul la DNA sa-i reclame pe infractorii Sandu si Dragomir , iar noi il haituim la fel cum o fac ei?
    Nu, tata, nu-i corect si nu e demn.
    Eu, deocamdata , zic sa ne sustinem intre noi.
    Daca orasul Craiova era in fierbere mare, poate si dosarele banditilor mergeau mai rapid.
    Asaa…se uita si ei cum sa le ingroape mai repede…ca oltenii se injura singuri.
    Bravo, tata!

  6. #26
    Senior Member
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    867

    Cartu asta este un badaran nesimtit, are fata de prost, flegmatic, zici ca e buricu’ pamantului. A facut performanta la craiova dar prea se baga el peste tot. Intreaga familie a lui e flegmatica… Voi nu ati vazut ca atunci cand vb cartu ii curg balele din gura.. vb in doru lenii si bagabontelii.

  7. #27
    Newcomer
    Data de inscriere
     24-10-2010
    Mesaje
    21

    aduceti-va aminte cum v-ati simtit cand Stiinta a batut acasa in 2009 pe Dinamo cata lume era fericita si ce atmosfera s-a creat……….carei persoane i se datoreaza aceasta experienta de neuitata? lui Mititelu, nu credeti asta?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.