Petru Buiuca a câştigat finala „MasterChef”

Petru Buiuca a câştigat finala „MasterChef”

309
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Petru Buiuca este marele câştigător al finalei “MasterChef”, show difuzat de Pro TV, scrie RTV.net.
Patru concurenţi s-au întrecut în finala “MasterChef” pentru marele premiu de 50.000 de euro, cu care Petru Buiuca a plecat acasă după ce a încântat juriul cu talentul său gastronomic.
Totuşi, juraţilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu nu le-a fost uşor să ia decizia finală, concurenţii – Mariana (Mimi) Nicolae, Alexandru Petricean, Petru Buiuca şi Bogdan Alexandrescu – dând fiecare ce avea mai bun. După primele probe ale marii finale, Alexandru Petricean şi Bogdan Alexandrescu au fost eliminaţi, iar lupta finală s-a dat între Petru şi Mimi, care au avut de gătit un preparat care să-i reprezinte.

Astfel, Petru a pregătit orez cu şofran, ceapă verde şi ardei gras roşu, calcan în ulei de masline şi usturoi, dar şi o reinterpretare a sosului mediteranean, în timp ce Mimi a gătit un carpaccio de pere, ananas şi sos de piper, un piure de mazăre şi un homar cu un sos de smântână şi lămâie.
“MasterChef mi-a schimbat viaţa. Indiferent de ce se spune eu ştiu că pasiunea, munca, perseverenţa şi toate probele astea m-au adus la un altfel de nivel. Gândesc altfel viaţa”, a spus Petru Buiuca, după câştigarea concursului.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.