Adevăratul sondaj în Craiova este altul: “80 % din cartierul Romaneşti nu...

Adevăratul sondaj în Craiova este altul: “80 % din cartierul Romaneşti nu are canalizare. Fără marjă de eroare!”

243
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Adevăratul sondaj în Craiova este altul: “80 % din cartierul Romaneşti nu are canalizare. Fără marjă de eroare!”

Ionel Pană, candidatul PP-DD la funcţia de primar al municipiului Craiova a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, mai multe aspect legate de campania electorală, de mesajele primite de la craioveni dar şi de sondajele apărute la Craiova în ultimele zile.

Primul subiect atacat de Ionel Pană în conferinţa de presă a fost acela al sondajelor de opinie.
“Sondajele de opinie fac parte dintr-o campanie electorală. Unele pot fi de manipulare, de destabilizare a adversarului şi de mobilizare a susţinătorilor unui candidat”, a precizat Ionel Pană.
Vizavi de ultimele cifre prezentate de diferite institute, Ionel Pană a declarat că scorul real al multor dintre contracandidaţi este mult sub ce s-a prezentat: “Am văzut că domnul Antonie Solomon are 45 la sută. Eu vă spun că cifra este mai mică cu 10 procente. La fel şi doamna Lia Olguţa Vasilescu, care nu are 38, ci 28 la sută. Domnul Mărinică Dincă are 11 la sută, dar scorul real este cu cinci procente mai mic. Eu sunt cotat cu 4 la sută, dar vă spun că diferenţele semnalate mai sus se vor regăsi în scorul meu electoral, 28-30 la sută”, a mai spus Ionel Pană, candidatul PP-DD la funcţia de primar al Craiovei.
Un alt sondaj prezentat de Pană a fost unul pe care îl cunosc mulţi craioveni: “80 la sută din cartierul Romaneşti nu are canalizare, 100 la sută în cartierul Făcăi. Acesta este un sondaj fără marjă de eroare”, a spus Pană.
Un al doilea subiect al conferinţei de presă l-a consituit modul în care unii contracandidaţi au făcut o campanie opulentă, care sfidează cetăţeanul de bun simţ.
“S-a spus iniţial că fiecare candidat nu afişează decât 30 de bannere. Eu vă spun că sunt unii care au sute. Noi, PP-DD-ul, ne-am conformat cererii. Chiar şi din acest punct de vedere, consider că a sosit momentul ca oamenii să aleagă în Craiova semeni cinstiţi, corecţi, serioşi. Care să chibzuiască mult mai bine banii publici. Vreau ca această campanie să fie momentul 0 pentru reformarea clasei politice în administraţie. Sunt craioveni cu datorii la întreţinere, unii care abia au ce pune pe masă copiilor, dar se cheltuie sute de miliarde pe materiale electorale”, a declarat Ionel Pană.
Vorbind despre mesajele primite din partea craiovenilor, candidatul PP-DD la funcţia de primar al Craiovei s-a arătat dezamăgit că nu s-a dorit confruntarea directă.
“A fost aseară (miercuri) o confruntare televizată la care nu am fost invitat. Eu am mers însă printre mii de craioveni, am aflat probelmele de la ei, şi le-am expus şi modul de rezolvare. Până acum, la Craiova s-a făcut doar demagogie. Dacă se va ieşi la vot masiv, şi asta îi rog pe craioveni, se va schimba mult în soarta acestui oraş”, a mai spus Ionel Pană.
Nu în ultimul rând, Ionel Pănă le-a solicitat miniştrilor din Guvernul Ponta să vină şi din data de 11 iunie la fel de des în Craiova, aşa cum au făcut-o în timpul acestei campanii electorale.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.