TROFEUL POPECI 2012

TROFEUL POPECI 2012

768
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Respectand traditia si in anul 2012, Grupul Popeci organizeaza in perioada 09-17.06.2012 turneul de tenis feminin Trofeul Popeci 2012 din cadrul circuitului ITF, cu premii totale in valoare de 50.000 $ plus ospitalitate.
Asa cum au fost obisnuiti inca din 2010, iubitorii tenisului vor avea parte de meciuri de calitate la Baza Sportivă Popeci unde vor veni jucatoare de valoare, cu unele dintre cele mai bune rezultate din WTA. Ca urmare, vom gazdui un numar mare de spectatori, atrasi de complexitatea jocurilor desfasurate. De asemenea, se vor realiza diferite activitati interactive menite sa binedispuna publicul.
Este important sa mentionam ca Trofeul Popeci ofera un numar total de 219 puncte pentru sectiunea dublu, 230 puncte pentru sectiunea simplu si 11 puncte in calificari.
Clubul Sportiv Popeci dispune de o baza sportiva performanta compusa din 4 terenuri de tenis cu suparafata de zgura, 2 Sali cu suprafata green-set, sala de forta si gimnastica de intretinere si 2 terenuri de fotbal cu suprafata sintetica, dintre care unul acoperit.
In luna mai a acestui an clubul va integra in structura sa un restaurant modern, menit sa asigure o atmosfera placuta celor ce aleg sa-si petreaca timpul liber practicand sport.
​Datorita bunei organizari a turneelor din anii precedenti, ITF ne-a acordat licenta acestui turneu, clasat pe locul doi ca importanta dupa Open Bucuresti si singurul de o asemenea anvergura la nivelul Romaniei.

 

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     04-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    4163

    Programul pentru zilele viitoare?

    -- No OnE LiVeS FoReVeR !!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.