Poliţiştii Secţiei 2 cercetează un craiovean în stare de arest preventiv pentru...

Poliţiştii Secţiei 2 cercetează un craiovean în stare de arest preventiv pentru furt calificat

288
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În seara zilei de 5 iunie a.c., un echipaj de siguranţă publică format din poliţişti ai Secţiei 2 Craiova şi jandarmi din cadrul GJMb Craiova aflat în executarea serviciului de patrulare l-a depistat, la intersecţia străzilor Tabaci şi Râului, pe Ş.CRISTIAN, 26 de ani, din municipiu care avea asupra componente din aluminiu şi cupru, precum şi o centrală termica.
Din primele cercetări efectuate de către poliţiştii craioveni a rezultat faptul că acesta, în aceeaşi zi, sustrăsese bunurile dintr-un autoturism şi dintr-un imobil, din Craiova, prejudiciul cauzat ridicându-se la suma de 3.500 lei.
În baza probatoriului administrat de poliţiştii Secţiei 2 Craiova suspectul a fost reţinut pe ordonanţă de reţinere pe 24 de ore. Ieri, 6 iunie a.c., inculpatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă şi Judecătoriei Craiova care a emis mandat de arestare pe o perioadă de 29 zile.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.