Un alt craiovean a fost reţinut şi introdus în arest de către...

Un alt craiovean a fost reţinut şi introdus în arest de către poliţişti

247
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 09.00, lucrători ai Secţiei 4 Poliţie au fost sesizaţi de către B.A., de 16 ani, din Craiova cu privire la faptul că, în jurul orei 07.00, în timp ce se deplasa pe aleea ce face legătura dintre B-dul Dacia şi strada Basarabia, un tânăr necunoscut profitând de neatenţie sa, i-a sustras din mână un telefon mobil în valoare de 1.000 lei.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat cercetările în vederea identificării făptuitorului, iar la scurt timp în urma activităţilor specifice desfăşurate a fost identificat R.NICUŞOR, 26 de ani, din Craiova.
Poliţiştii l-au depistat şi condus la sediul unităţii pentru cercetări, asupra acestuia fiind găsit telefonul mobil sustras în aceeaşi dimineaţă.
În urma analizării probatoriului administrat de către procurorul de caz s-a stabilit că fapta întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de tâlhărie, motiv pentru care a fost dispusă şi s-a început urmărirea penală împotriva lui R.NICUŞOR sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.
În baza probelor administrate de către poliţişti învinuitul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă de reţinere şi ulterior unitatea de Parchet a sesizat Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă instanţa emiţând pe numele inculpatului mandat de arestare preventivă pentru 15 zile.
Prejudiciul cauzat, în valoare de 1.000 lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate, iar cercetările se continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a inculpatului.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.