Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuşi” serbează 141 de ani de existenţă

Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuşi” serbează 141 de ani de existenţă

3.248
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Elevii şi profesorii Colegiului Tehnic de Arte şi Meserii „Constantin Brâncuşi” din Craiova sărbătoresc astăzi 141 de ani de la înfiinţarea acestei unităţi de învăţământ. Festivitatea omagială se deschide la ora 10.30 cu un scurt moment despre istoricul şcolii în care a învăţat chiar cunoscutul sculptor din satul Hobiţa, judeţul Gorj- Constantin Brâncuşi. Programul acestei zile este foarte încărcat de activităţi. Vor avea loc dezbateri despre „Valori europene şi valori româneşti”, cuprinse în proiectul Eurociteen, care se vor încheia şi cu vernisajul unei expoziţii realizate de elevii brâncuşieni împreună cu cei de la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti”.

De asemenea, este anunţată lansarea unui nou număr al revista şcolii „Coloana infintă” în care sunt consemnate activităţile şi rezultatele bune ale elevilor, ce vor fi răsplătiţi cu premii.

Cei mai pricepuţi liceeni în arta culinară au pregătit o expoziţie specială cu preparate de ei. Nu lipsesc nici concursurile şcolare. Programul festiv se va încheia cu două competiţii „Asul volanului” şi „Îţi sar în ajutor”.

Sursa: cvlpress.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.