Percheziţii în Filiaşi

Percheziţii în Filiaşi

256
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În dimineaţa zilei de ieri, în baza autorizaţiilor emise de magistraţi, într-o cauză penală aflată în lucru sub coordonarea prim-procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Filiaşi, poliţişti din cadrul Poliţiei oraş Filiaşi au efectuat şapte percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane suspectate de deţinere fără drept de produse din tutun.
Lucrători din cadrul Poliţei Filiaşi împreună cu cei ai Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi, Serviciul de Investigarea Fraudelor Dolj şi sprijiniţi de luptători de la Intervenţie Rapidă ca urmare a activităţilor desfăşurate au găsit, la un imobil aparţinând lui C.ŞTEFAN, 34 de ani, din Filiaşi 380 pachete de ţigări cu timbru aplicat de Serbia. Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor întrucât acesta nu deţine documente legale de provenienţă.
De asemenea, cu ocazia percheziţiei domiciliare şi verificările efectuate la spaţiile comerciale aparţinând lui C.FLORIN, 50 de ani, din Filiaşi au fost găsite 864 doze de bere de 0,5 litri fără acte de provenienţă. Şi această cantitate de băutură alcoolică a fost ridicată în vederea confiscării, totodată aplicându-i-se celui în cauză şi sancţiune contravenţională conform Legii 12/1990-Rep., în valoare de 1.500 lei.
Tot cu ocazia acestei acţiuni s-a constatat, împreună cu reprezentanţi ai societăţii de distribuire a energiei electrice, faptul că C.FLORIN printr-o improvizaţie sustrăgea energie electrică din reţeaua de alimentare, fiindu-i întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile Legii 13/2007.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.