Accident de circulatie

Accident de circulatie

260
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Accident de circulaţie

La data de 07.06.2012, în jurul orei 19.45, în comuna Breasta, pe D.J. 606, R.STELĂ, 44 ani, din Craiova, în timp ce conducea o autoutilitară nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga şi a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de către Ş.COSMIN, 26 de ani, din comuna Malul cu Flori, Judeţul Dâmboviţa.
Din accident, a rezultat vătămarea corporală uşoară a motociclistului, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale, pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Depistat pe drumurile publice la volanul unui autoturism deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice

La data de 08.05.2012, în jurul orei 01.45, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat în trafic pe P.IONUT, 27 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Henri Coandă, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Craioveanul a fost testat cu aparatul etilotest a care a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acestuia fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză poliţiştii rutieri au întocmit dosar de cercetare sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.