Cel mai important câştigător al Galei K1-publicul

Cel mai important câştigător al Galei K1-publicul

529
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pe stadionul „Ion Oblemenco”, din Craiova a avut loc aseară Gala „Local Kombat Bodyguard-ul – Forţe Speciale”. Main-event-ul serii a fost meciul pentru titlul WAKO Pro Intercontinental, la categoria 64,5 kilograme, dintre Ionuţ Atodiresei şi austriacul de origine valahă Saşa Jovanovic. Invitatul special la această gală a fost nimeni altul decât  Remy Bonjaski, triplu campion mondial K-1.

,,Pitbull” Atodiresei, a câştigat centura în faţa adversarului său, Saşa Jovanovic, impunându-se la decizie cu 2-1, sub strigătele a mii de fani veniţi la stadion. Între cei doi s-a jucat practic o revanşă, după ce în februarie, la Podgorica, Jovanovic l-a învins pe românul nostru.

La celelalte partide…

O altă partidă pe care fanii K1 o aşteptau mult a fost cea dintre craioveanul Florin Boboc, antrenat de Ionuţ Pură şi arădeanul Cristian Szilaghi, luptători la categoria +95 Kg. Craioveanul a urcat pe ring în mare formă şi s-a impus în faţa adversarului său din primele momente. Singura dezamăgire a publicului, care l-a aclamat pe craiovean într-una, a fost poate faptul că lupta s-a încheiat foarte repede, deoarece arbitrul a întrerupt meciul de la prima partidă după ce l-a numărat a treia oară pe Szilaghi, Boboc părăsind ringul ca învingător.

Publicul s-a putut bucura de o gală spectaculoasă care a avut de toate, inclusiv două meciuri de juniori în deschidere. La celelalte finale „Local Kombat Bodyguard-ul – Forţe Speciale” rezultatele au fost următoarele:

La finala 85 Kg: Alexandru Nedelcu (Galaţi) l-a învins la decizie pe Daniel Mocanu (Găeşti);

Finala 95 Kg: Gabriel Flutur (Deva) l-a învins în extra round pe Daniel Hurduc (Iaşi);

Finala +95 Kg: Răzvan Ghiţă (Buzău) l-a învins la decizie pe Mihăiţă Golescu (Râmnicu-Vâlcea);

La cea de-a doua finală +95 Kg: Răzvan Benche (Cluj-Napoca) l-a învins prin konckout tehnic (KOT) pe Leonid Tcaciuc (Iaşi);

Superfight 85 Kg: Daniel Alexandru (Iaşi) l-a învins prin KOT pe Cristian Ristea (Găeşti);

Superfight 95 Kg: Zsolt Bala (Oradea) l-a învins prin KOT pe Marian Iurchevici (Bucureşti);

Superfight 85 Kg: Flavius Baicuc (Craiova) l-a învins prin KOT pe Adrian Grec (Salonta);

Remy Bonyasky a îmbrăcat costumul de antrenor pentru a fi alături de cel pe care îl pregăteşte, olandezul Darryl Sichtman, în lupta cu timişoreanul Miodrag Olar. Olandezul l-a învins pe român prin konckout tehnic, dovedind clar, prin tehnică şi mişcări, cine este maestrul său.

Sub un minunat foc de artificii în cinstea tuturor participanţilor şi publicului, Gala K1 şi-a luat la revedere de la Craiova, totuşi nu definitiv, promoterul Eduard Irimia spunând că, dacă se va bucura de sprijin, în luna noiembrieîşi doreşte să aducă la Craiova o Super Gală K1, cu luptători de renume, transmisă în mai multe ţări din lume.

Claudia Răciulă



3 COMENTARII

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    1260

    Sa speram ca la atoamna vedem in sala polivalenta un astfel de eveniment

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-03-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    298

    deseara aflam daca o sa mai avem parte de asa ceva sau nu

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     07-06-2008
    Mesaje
    75
    Citat Mesaj initiat de JamaiCatalin
    Sa speram ca la atoamna vedem in sala polivalenta un astfel de eveniment

    Sa speram, daca nu iar ne termina tantarii!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.