„Am votat cu speranţa că proiectele începute se vor finaliza”

„Am votat cu speranţa că proiectele începute se vor finaliza”

299
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prina a declarat că a votat pentru ca toate proiectele începute de vechea administraţie să fie finalizate de aceeaşi echipă. El a mai spus că votul său este pentru continuarea modernizării municipiului.

 

„În primul rând, am votat pentru continuitate şi am votat cu speranţa că proiectele care sunt începute deja se vor finaliza. Am votat cu speranţa că sala de sport se va finaliza, am votat cu speranţa că bazinul de înot se va finaliza, am votat cu speranţa că blocurile vor fi reabilitate, centura ocolitoare va fi realizată şi că vom aveam, peste doi ani de zile, alimentare cu apă în tot oraşul. Am votat cu speranţa că majoritatea străzilor din municipiul nostru vor fi asfaltate”, a declarat Minel Prina.

 

City-managerul Slatinei a votat pentru prima oară în calitate de politician, despre acest lucru el şi-a exprimat speranţa că va creşte încrederea oamenilor în politicieni.

 

„Am venit la vot cu speranţa că şi clasa politică se va schimba astfel încât cetăţeanul să aibă încredere în noi”, a spus Prina.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.