Zgonea: „Regimul Băsescu a ajuns la sfârșit”

Zgonea: „Regimul Băsescu a ajuns la sfârșit”

316
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Liderul deputaților PSD, Valeriu Zgonea, a votat în această dimineață la secția nr.46 din Craiova, la ora 09:00. Vicepreședintele PSD consideră că votul de astăzi va fi un semnal pentru Traian Băsescu să facă un pas în spate și să lase locul la conducerea României oamenilor care se bucură de încrederea cetățenilor.

„Eu sper că votul de astăzi va arăta foarte clar că regimul Băsescu a ajuns la sfârșit. Mă aștept ca românii să dea un prim vot de încredere noii guvernări și să îi transmită în acest fel lui Traian Băsescu mesajul că e timpul să plece. Românii au astăzi posibiltiatea să îi răspundă lui Traian Băsescu, prin vot, pentru toți acești ani în care el, înaintea tuturor, a promovat tăierea salariilor, concedierea angajaților din sectorul bugetar, închiderea a sute de școli și spitale. După ce Parlamentul a demis ultimul guvern numit de Traian Băsescu, acum este rândul alegătorilor”, a declarat Valeriu Zgonea.

Liderul PSD crede, de asemenea, că votul de astăzi va oferi Guvernului Ponta un partener competent și credibil la nivelul administrației publice locale.

„Cei care vor primi astăzi votul alegătorilor trebuie să lucreze împreună cu noua guvernare pentru a repara tot ce a fost stricat în ultimii patru ani. Milioane de români trăiesc în continuare în condiții care nu sunt normale pentru un stat european în secolul XXI. Pentru mulți dintre ei, viața a devenit și mai grea în ultimii ani. Primarii și președinții de consilii județene, parlamentarii și Guvernul, avem cu toții o responsabilitate uriașă față de acești oameni”, a declarat vicepreședintele PSD.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.