EXIT POLL-uri CRAIOVA

EXIT POLL-uri CRAIOVA

840
43
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

EXIT POLL IRES: ALEGERI LOCALE 2012. Noul primar al Craiovei este Lia Olguţa Vasilescu. Potrivit exit-poll-ului realizat de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES) comandat de DIGI 24, Olguţa Vasilescu a primit 52,4% din voturi.
Ea a fost urmată, în preferinţele alegătorilor, de candidatul UNPR Antonie Solomon , care a obţinut 36,1% din voturi. Candidatul PDL Marinică Dincă are 7,5%. Candidatul PP-DD, Pană Ionel a obţinut 2,5%.

La Consiliul local, USL are 61,2% de voturi, urmat de UNPR cu 21,1%. PDL a obţinut 9,9% din voturi. PP-DD a obţinut 4% din voturi.

EXIT POLL REALITATEA. ALEGERI LOCALE. Lia OLGUŢA VASILESCU a câştigat Primăria Craiova, arată datele exit-poll-ului CURS realizat la comanda Realitatea TV. Vasilescu ar fi luat 50.00% din voturi, urmată de Antonie Solomon, cu 37%. Pe locul 3 este candidatul PDL, Marinică Dincă, cu 8 procente.

Ion Prioteasa rămâne preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

Azi, 11 iunie 2012, la ora 10:00 BEC ne da rezultatele oficiale in urma numaratorii.

Stire in curs de actualizare



43 COMENTARII

  1. #41
    Trancer
    Data de inscriere
     29-05-2006
    Locatie
     Departe
    Mesaje
    441
    Citat Mesaj initiat de koss_x_treeme
    Peste 4 ani o sa vin si o sa-ti dau peste bot asta daca mai vei fi user pe craiovaforum.. A promis strazi asfaltate si canalizare. o sa vin si o sa iti arat strazile mele peste 4 ani. A promis zona de agrement Balta Craiovita, o sa vin si o sa ti-o arat la fel. Nu va face nimic din simplu fapt ca Securistii de la PSD sunt invatati doar sa FURE.. cum au furat tara 22 de ani.. o sa o fure in continuare..

    Bai eu nu zic ca asta o sa fie sfanta. Nu stiu, NU AM CUM SA STIU ce o sa faca Olguta, nu am de unde sa stiu daca o sa se tina de toate promisiunile, de aceea, nu asta zic ! Zic doar ca daca plecam de la premiza ca n-o sa faca nimic, atunci cand chiar NU o sa faca, o sa fim toti molcomi si calmi, pentru ca „stiam ca asta se va intampla”. Eu nu vreau sa consideram incompetenta (daca asa se va dovedi) a primaritei ca ceva asteptat si ca ceva iminent, pentru ca, asa cum am spus, daca ne asteptam ca Olguta sa dea gres, atunci cand o sa dea o sa ne pese fix zero. Vreau sa plecam cu mintea limpede, sa fim critici si obiectivi. E primul mandat al Olgutei, nu al 7-lea. O lasam sa inceapa si ii analizam actiunile. Vreau ca oamenii sa-i aduca in atentie ce vor – vrea ca tu sa-i spui primaritei ca strazile tale trebuie asfaltate, sa o tragi de maneca – stiu ca suna ca un efort imens, dar nu e.

    Daca nu face, vreau sa reactionam diferit – vreau sa ne revoltam daca nu se tine de promisiuni, nu sa iesim la spart seminte si filozofat pe tema ca „stiam ca asta se va intampla”. Daca nu face, vreau ca oamenii s-o sanctioneze GRAV, prin demitere. Daca nu face ceea ce ti-a promis tie (strazile alea) vreau ca tu sa vorbesti cu oamenii tai de pe strazile acelea si sa le spui „Ba uite, asta ne-a promis ca le face si nu le-a facut. Ce facem?”.

    Toti suntem destepti in Romania si in Craiova. Toti stim ce va fi facut si ce nu va fi facut. Daca stim toti asa bine ce se va intampla, atunci cand se va intampla vom avea un sentiment de multumire si satisfactie pentru ca „UITE BA V-AM ZIS EU CA ASTA NU FACE NIMIC”. Asa si ? Esti cel mai tare pentru ca ai zis ca nu face asta nimic. Si ? Se asfalteaza strazile pentru ca ai avut tu dreptate ? Cu ce ne ajuta pe noi cetatenii, dreptatea asta, ca „stiam ca asta nu face nimic, stiam ca nimic nu se va schimba, stiam ca nimic nu va fi facut”. Cu CE NE AJUTA ? Cu NIMIC !

    "You have 99 problems... and bitches are all of them"
  2. #42
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-11-2006
    Mesaje
    28

    Cu PSD in spate greu de crezut ca poate face cu mult peste ce s-a facut pana acum.Se stie ce fel de partid e PSD si cum lucreaza…metode extinse dealtfel si la multi altii in politica romaneasca. Hai sa fim seriosi, nu o sa curga in Craiova lapte si miere, nu a curs niciodata si PSD prin reprezentantii sai a mai fost pe aici.
    Harneala pe fata si noi o inghitim, ca din 4 in 4 ani…

    Astept totusi sa vad daca se misca ceva inainte, si mai ales dupa alegerile din noiembrie…

    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari; Deasemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel; Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
  3. #43

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    17142
    Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.