Solomon: „Nu ştiu ce s-a întâmplat, sunt încurcate căile Domnului”

Solomon: „Nu ştiu ce s-a întâmplat, sunt încurcate căile Domnului”

1.087
45
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul municipiului Craiova, Antonie Solomon, a declarat, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că ar prefera să iasă la numărătoare, dar dacă pierde, „asta e viaţa”, adăugând că sunt „încurcate căile Domnului”.

„Eu cred în sondaje, în exit-poll-uri. Aş prefera să ies la numărătoare, dar dacă pierd asta e viaţa. Nu ştiu ce s-a întâmplat, sunt încurcate căile Domnului, cred că a fost vorba de organizare, dar şi de un vot politic”, a declarat Solomon, potrivit Mediafax.

Solomon a mai spus că a avut susţinerea partidului şi că el de obicei era cel care trăgea partidul în sus, referindu-se la alegerile trecute.

Întrebat dacă l-a tras în jos faptul că în permanenţă s-a declarat un susţinător al preşedintelui Traian Băsescu, Solomon a spus că nu crede acest lucru şi mai mult decât atât rămâne un susţinor al şefului statului chiar dacă nu va mai fi la primărie.

Potrivit rezultatelor exit-poll-urilor, Lia Olguţa Vasilescu a câşitgat alegerile la Craiova cu un avans de peste zece procente în faţa contracandidatului său Antonie Solomon, primar de două mandate.

Sursa: realitatea.net



45 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-10-2011
    Mesaje
    45

    pleaca tiganeee pleaca tiganeee…

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     11-07-2007
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    187

    pleaca si lasa-neeeeeeee !!!

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     01-07-2010
    Mesaje
    34

    …..imi pare rau pentru Solomon!! Nu suport ca vom avea o femeie primar la putere!!! Solomon a facut multe pentru Craiova si mai putea face!!! Sa vedem totusi ce va face asta, ca nu o vad bine!!

  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     07-07-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    52

    Felicitari Olguta Vasilescu, sa vedem faptele acum!

  5. #5
    Junior
    Data de inscriere
     02-10-2007
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    93

    solomon lasa in urma o gramada de lucruri bune facute

    YAHOO MESSENGER:amore_gabi
  6. #6
    Gamer
    Data de inscriere
     31-10-2005
    Mesaje
    443

    Nashpa ca USL-ul putea sa gaseseasca ceva mai bun decat o femeie marioneta care nu poate sa dea cu pumnu in masa din cauza bratarilolr si manechiurei. Aveam nevoie de un barbat chiar daca se stie ca ea va juca dupa cum canta altii. Schimbari or sa fie.

    Edited by MOD - imagine prea mare
  7. #7
    gop
    Junior
    Data de inscriere
     16-09-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    64

    a facut si lucruri bune solomon dar au fost umbrite de multele investitii inutile sau chiar mai rau, proaste ( tineretului). cel mai mult imi place ca a facut totusi mai ordonat centrul craiovei. in rest, nu are material de primar. oricine are probleme cu legea nu are ce cauta in functii de conducere ale unor institutii.

    felicitari Lia!

    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
  8. #8
    Designer
    Data de inscriere
     17-12-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    771

    Asta e. A fost o palma pentru ca prea si-o luase in cap. Era sigur 200% ca va castiga. Cum se face ca in preajma alegerilor face ceva in Craiovita Noua? Na, ca nici macar locuitorii craiovitei nu l-au votat. Eu m-am saturat de el. L-am votat de 2 ori, dar gata! Sa fie sanatos si asa cum stiu eu, este fiert pentru ca nefiind primar si pentru ca nu mai prezinta importanta va intra iar la AC (racoare).

  9. #9
    Senior Member
    Data de inscriere
     06-10-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    512

    A facut cateva lucruri bune, dar din pctul meu de vedere, a dat`o`n bara pe ultima suta de metrii, incepand cu Brestei, unde le`a spus cetatenilor „Mai fac o fantana si cu asta v`am spus la revedere” cand oamenii au cerut canalizare, cand a iesit pe post si a facut`o pe femeia respectiva nebuna ( cea care a fost lovita de masina si jefuita de tigani ), apoi cerandu-si scuze, cand in Brazda oamenii au spus ca nu`l voteaza iar el a spus ca nu`l intereseaza ca are voturile din Craiovita, cand l`a injurat pe Mitropolit … si lista poate continua…. greseli mici care atarna greu pana la proba contrarie….

    Am votat Lia, dar nu am nimic cu nimeni….

    Toate cele bune.

  10. #10
    Hater
    Data de inscriere
     03-10-2005
    Locatie
     Near by
    Mesaje
    3554

    felicitări în primul rând alegătorilor, care au oprit hoţia în formă continuată de la primăria craiovei şi au trimis puşcăriaşul acasă.
    legalizarea comisionului de 10% de la contractele cu primăria era o certitudine în mandatul fostului primar.
    limbajul tipic de manelist, alături de înjurăturile la adresa ziariştilor şi ameninţările la adresa oricărui oponent, mă fac să mă bucur că a câştigat altcineva şi dacă viitoarea primăriţă mai e şi o femeie frumoasă, totul e ca-n poveşti
    în ultimii 4 ani nu s-a făcut mai nimic pentru oraş (trebuie să recunosc că în perioada 2004-2008 a fost total diferit mandatul lui solomon faţă de ultima perioadă, când în afară de finalizarea unor proiecte începute anii trecuţi, câteva străzi peticite şi un pasaj netrminat nu prea s-a făcut mare lucru)
    sper să se rezolve 3 mari probleme: să dispară câinii vagabonzi, să revină universitatea unde îi e locul şi să se reducă corupţia din primărie

    CA¢nd voi uita 100k de euro prin sertar, promit sAƒ vAƒ fac o fA¢ntA¢nAƒ artezianAƒ de ei.
  11. #11
    Member
    Data de inscriere
     27-03-2009
    Mesaje
    109

    Inca 10 ani la parnaie pentru tigan si e ok! Stati linistiti ca nici asta care castiga nu v-a face nimic,traiul va fi acelasi.
    Macar sa speram ca are bunul simt si nu o sa se comporte ca tiganul cu facultate.

  12. #12
    Gamer
    Data de inscriere
     31-10-2005
    Mesaje
    444

    cand nu o sa mai dam spaga prin spitale atunci inseamnca ca s-a schimbat ceva.

    una la bad rep ma face „mysoginist” ca as fi vrut primar din partea USL-ului nu primariță .!

    Edited by MOD - imagine prea mare
  13. #13
    Designer
    Data de inscriere
     17-12-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    776

    Mda… Asa stiu unii sa-si exprime parerea. Jignind.

  14. #14
    Senior Member
    Data de inscriere
     23-12-2006
    Locatie
     Location Location...
    Mesaje
    778

    prietene, esti craiovean? daca nu mai lasa-ne…si daca totusi esti si tu „cretin” ca noi toti mai deschide ochii si uita-te imprejur..nu s-a facut nimic in orasul asta de ceva ani…poate e mai rau cu olguta da e altceva…sunt alte perspective, repet, in ideea in care vom avea un guvern usl…

  15. #15
    Newcomer
    Data de inscriere
     22-02-2010
    Mesaje
    34

    imi pare rau pentru Solomon!! Nu suport ca vom avea o femeie primar la putere!!! Solomon a facut multe pentru Craiova si mai putea face!!! Sa vedem totusi ce va face asta, ca tot ANTONIE SOLOMAN trebuia sa fie primar((

  16. #16
    Senior Member
    Data de inscriere
     06-07-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    947

    Eu am votat-o pe Madam Olguta dar deja la prima aparitie si-a dat cu stangu-n dreptul. A spus 2 minciuni majore:

    1.Ca in campanie n-a spus nimic de Stiinta(chipurile dadea aiurea ea ca femeie sa sustina asta ca nu prezenta credibilitate);
    2. Ca Solomon de cand e primar nu a facut nimic. Nu-l am eu la inima dar nici sa ne c..am pe noi nu e frumos. A facut cu comisionu` de rigoare.Asta-i altceva.

    Sa vedem de-acum incolo…sau poate lucreaza baietii la noapte si iese Solomon)

    In anii ce-au trecut mi-am trait visul ...
  17. #17
    Newcomer
    Data de inscriere
     27-11-2007
    Mesaje
    23

    felicitari olguta!!!!!!!!! in sfarsit am scapat!!!!!!!!! niciodata nu l-am suferit pe tigan!!!!!!!!!!!

  18. #18
    Member
    Data de inscriere
     02-03-2006
    Locatie
     Bucuresti & Craiova
    Mesaje
    148

    Ba cand vad pe feisbuc cum da lumea share la mizerii de genul ‘o sa readuc echipa’ sau ‘o sa refac echipa’ sau „Îi anunţ pe Mitică şi pe gaşca de la FRF că vin peste ei” ma sparg de ras. Pai legal femeia nu e parte la niciun proces in cazul U Craiova (Mititelu) / LPF sau FRF.

    Si daca e sa o luam pe partea asta Primaria a avut actiuni la societatea lui Mititelu’ pe care EL a falimentat-o. Primaria se judeca cu Mititelu pentru datorii, nu cu FRF.

    Iar ca primar sa emiti asemenea ineptii cand Craiova are nevoie de o infrastructura mai buna (vezi problemele cu canalizarile) atunci chiar nu mai stii cu cine sa votezi. Aurica a facut lucruri vizibile dar este puscarias, a luat mita. Asemenea persoane nu pot conduce Primaria.

    Vorba lui Caragiale „eu cu cine votez?”

    Serban Ghita - My Website
  19. #19
    0-day Member
    Data de inscriere
     31-05-2012
    Mesaje
    2

    solomon ala ma disperase,….promitea 100 de lucruri, nu facea nimic in trei ani si jumate……dar in ultimele 5-6 luni se apucca sa asfalteze o strada , mai facea un spectacol in vraiovita si gata ai vrajea pe aia…….are si el o parte din vina la desfintarea echipei

  20. #20
    Helper
    Data de inscriere
     20-04-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    2151

    Presupun ca nu sunt singurul care a primit fluturasii de la cei trei candidati principali. In esenta, Vasilescu si cu Marinica promiteau chestii gen 20000 de locuinte 10000 de caini luati de pe strazi enshpe mii de locuri de munca. Solomon promitea vro 5 bulevarde asfaltate, centru istoric si inca 2-3 chestii de genul. Acum va intreb: cine e mai realist? omul care promite marea si sarea sau omul care promite niste lucruri omenesti si foarte posibil de facut? Pe mine m-a dezamagit faptul ca ai nostrii craioveni inca s-au uitat in gura cuiva care promite o utopie si nu au dorit sa ramana pe mana cuiva care, de bine de rau, cu furt cu tiganime, cu puscarie , cu toate, a lasat ceva in urma. Adica inca se mai crede in promisiunile care se fac in campanii? Lumea chiar nu s-a invatat minte? Om trai si om vedea

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.