Minori cercetaţi penal

Minori cercetaţi penal

301
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 10.06.2012, la ora 10.00, lucrători ai Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi de către D.TACHE, 52 de ani, din Maglavit, Dolj, cu privire la faptul că, în perioada 15.05. – 10.06.2012, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa fratelui său din aceeaşi localitate de unde au sustras un aragaz o butelie de aragaz şi alte bunuri, prejudiciul total fiind estimat la circa 700 lei.
Ca urmare a activităţilor specifice desfăşurate de către poliţiştii doljeni ajunşi la faţa locului au fost identificaţii făptuitorii în persoana lui B.S., 12 ani şi S.C., 13 ani, ambii din Maglavit, Dolj.
Pe numele celor doi minori poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

La ora 11.00, în aceeaşi zi, lucrători din cadrul Poliţiei Calafat au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către M.ALEXANDRU, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras, dintr-un magazin, un telefon mobil aparţinând LIDIEI B.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului, în urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, l-au identificat, la scurt timp, pe R.F., 12 ani, din Calafat.
Astfel, telefonul mobil a fost recuperat de la domiciliu acestuia şi restituit părţii vătămate, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.