Poliţiştii doljeni cercetează un tânăr de 27 de ani pentru furt calificat

Poliţiştii doljeni cercetează un tânăr de 27 de ani pentru furt calificat

289
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 08.06.2012, lucrători ai Secţiei Nr.11 Poliţie Rurală Bechet au fost sesizaţi de către G.AUREL, 55 de ani, din Craiova cu privire la faptul că persoane necunoscute, în perioada 20.05-08.06.2012, au pătruns în locuinţa sa pe care o deţine în Călăraşi, de unde i-au sustras două cazane din cupru de fabricat ţuică, un motofierăstrău mecanic şi alte bunuri în valoare totală de circa 5000 lei.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, totodată fiind demarate cercetările în vederea identificării autorilor.
În aceeaşi zi, ca urmare a activităţilor specifice desfăşurate de către poliţişti a fost identificat făptuitorul în persoana lui M.VALENTIN, 27 de ani, din Călăraşi, judeţul Dolj.
Pe numele suspectului au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.