DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

249
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vineri, 8 iunie a.c., în jurul orei 11.00, poliţişti din cadrul Secţiei 15 Politie Rurală Filiaşi aflaţi în serviciul de patrulare l-au depistat pe V.GHEORGHE, 43 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere reţinut.
Pe numele conducătorului auto poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 Rep.

În aceeaşi zi, în comuna Valea Stanciului, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Secţiei 13 Poliţie Rurală Segarcea l-au depistat în trafic pe S.FLORIN, de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată. De asemenea, din cercetările efectuate a rezultat faptul că acesta nu poseda permis de conducere.
Celui în cauză i-a fost întocmit dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

​În seara zilei de vineri, 8 iunie a.c., în jurul orei 21.30, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control al traficului rutier l-au depistat pe P.SORIN, 24 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În seara zilei de vineri, în jurul orei 22.45, poliţişti rutieri aflaţi în executarea serviciul l-au depistat în trafic pe G.PAUL, 37 ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada Bariera Vâlcii, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării bărbatului în cauză cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele craioveanului poliţiştii rutieri au întocmit dosar de cercetare penală conform OUG 195/2002R.

În aceeaşi seară, în jurul orei 21.30, lucrători ai Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Craiova l-au depistat pe U.MIRCEA, 33 ani, din Şimnicu de Sus, în timp ce conducea un autoturism, pe DN6D din Şimnicu de Sus, având o concentraţie alcoolică de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.

Sâmbătă, 9 iunie a.c., la ora 20.00, pe DN 6 B, în localitatea Goeşti, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat în trafic pe A.ADRIAN, 30 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemie, totodată pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală.

În noaptea de 09/08.06.2012, poliţişti din cadrul Biroului Rutier aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control al traficului rutier l-au depistat pe P.LAURENȚIU, 24 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism ,pe strada Bariera Vâlcii, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

În aceeaşi noapte, în jurul orei 01.15, pe D.N. 55, din direcţia Bechet spre Craiova, la km. 32, în localitatea Rojişte, P.DANIEL, 21 de ani, din Daneţi, în timp ce conducea un moped datorită consumului de băuturi alcoolice( alcoolemie de 0,73 mg/l ) şi a lipsei de experienţă a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-un şanţ.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a lui B.IONUŢ, 18 ani, din Daneţi, pasager pe moped, acesta având şi el o concentraţie alcoolică 0,80 mg/l.

În dimineaţa zilei de ieri, 10.06.2012, în jurul orei 07.45, în Bechet, lucrători din cadrul Formaţiunii de Ordine Publică l-au depistat în trafic pe S.VALENTIN, 43 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

În aceeaşi zi, ora 17.45, în oraşul Filiaşi, pe B-dul Racoţeanu, poliţişti din cadrul Poliţiei Filiaşi l-au depistat în trafic pe D.DUMITRU, 27 de ani, din Caracal , judeţul Olt în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie de autovehicule.
Celui în cauză i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 R.

În noaptea de 10/11.06.2012, în jurul orei 02.15, în oraşul Segarcea, pe strada Unirii, lucrători din cadrul poliţiei orăşeneşti aflaţi în executarea serviciului l-au depistat în trafic pe D.VASILE, 36 de ani, din Ţuglui, Dolj, în timp ce conducea o autoutilitară fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În urma testării cu aparatul testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea de probe biologice.
Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.


Aseară, în jurul orei 1800, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova aflaţi în serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier l-au depistat în trafic pe Ț.GHEORGHE, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.

​În noaptea de 10/11.06.2012, în jurul orei 0100, Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 1 Craiova au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de I.VERONICA, 37 de ani, din Şimnicul de Sus despre faptul că un conducător auto i-a lovit autoturismul parcat în curtea locuinţei.
Echipa operativă ajunsă la faţa locului a stabilit, din primele cercetări, faptul că P.DANIEL, 27 de ani, din comuna Şimnicul de Sus, în timp ce conducea un autoturism pe fondul consumului de băuturi alcoolice (0,67 mg/l), a pierdut control şi a lovit o remorcă parcată în faţa locuinţei părţii vătămate, iar în urma impactului remorca s-a deplasat trecând prin gard şi lovind autoturismul parcat în curte.

La data de 10.06.2012, în jurul orei 1100, efective din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 3 Bucovăţ aflându-se în serviciul de patrulare au depistat-o în trafic, pe DJ 552, pe C.MARIANA, 56 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism având în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 1,35 mg/l.
Craioveanca a fost transportată la Spitalul Nr. 1 Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.