Național/ Teodor Baconschi a fost revocat din Guvern

Național/ Teodor Baconschi a fost revocat din Guvern

545
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ministrul de Externe al României, a fost demis din funcție de premierul Emil Boc, astăzi, în ședința extraordinară din plenul Parlamentului.

 

Motivul demiterii lui Baconschi îl reprezintă declarațiile jignitoare pe care le-a adus protestatarilor, chiar pe blogul personal. „Alegerea o va face însă România vrednică, România care munceşte, România însetată de viitor, nu mahalaua violentă şi ineptă încolonată, ca minerii odinioară, în spatele moştenitorilor Securităţii”, a scris acesta.

Teodor Baconschi se află în acest moment la Bruxelles, unde participă la reuniunea Consiliului de Afaceri Externe și a fost anunțat de schimbarea din funcție printr-un sms.

Victor Ponta a susținut primele declarații despre aceste noutăți: „Demiterea lui Teodor Baconschi este prea puțin și nu schimbă situația cu nimic. Avem nevoie de un nou Guvern, de alegeri anticipate”, a precizat liderul PSD.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.