Geoană: Îi felicit pe Lia Olguţa Vasilescu şi Ion Prioteasa

Geoană: Îi felicit pe Lia Olguţa Vasilescu şi Ion Prioteasa

528
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Senatorul de Dolj Mircea Geoană le-a transmis felicitări candidaţilor PSD care au câştigat alegerile locale din 10 iunie. Geoană a felicitat-o şi pe Lia Olguţa Vasilescu, colega sa de Senat, care l-a scos pe Antonie Solomon din Primăria Craiova

„Săptămâna trecută, am fost câteva zile în Dolj, în colegiul meu senatorial. Am încercat, atât cât am putut, să le dau o mână de ajutor celor care mi-au fost alături în campaniile electorale din 2008 și 2009 și în momentele complicate din ultimii ani. Am găsit multă emoție, multă așteptare și multă speranță în rândul primarilor noștri din Dolj, dar și al oltenilor. A dispărut, parcă peste noapte, acel <<vă rugăm, scăpați-ne de ăștia>> pe care l-am auzit de atâtea ori în 2010 și 2011. Este un semnal de încredere pentru USL, care s-a văzut și în rezultatul alegerilor de ieri atât la nivel național, cât mai ales în Dolj. Un semnal care obligă la multă responsabilitate pe mai departe. După imersiunea în problemele Doljul, pot spune că am trăit ziua votului de ieri <<local>>, cu gândul la destinele oamenilor și ale comunităților din sudul județului. M-am bucurat de semnalul clar pe care l-au dat românii pentru schimbarea felului de a fi guvernată această țară, dar m-au bucurat și mai tare veștile pe care le-am primit, până târziu în noapte, de la colegii mei din Dolj. Vreau în primul rând să le mulțumesc primarilor și consilierilor locali alături de care am lucrat în ultimii patru ani în colegiul Dăbuleni – Segarcea! Am găsit întotdeauna în ei un sprijin și nu pot decât să le fiu recunoscător”, susţine Geoană într-un comunicat de presă.

De asemenea, senatorul de Dolj îşi felicită colega de Senat, Lia Olguţa Vasilescu. “Acum, revenind la rezultatul alegerilor de ieri, aș spune că multe felicitări merită Olguța Vasilescu și Ion Prioteasa – Olguța, pentru faptul de a fi purtat și câștigat frumos o bătălie altfel foarte grea; Ion Prioteasa, pentru modul în care și-a dus la îndeplinire mandatul și a reușit să păstreze încrederea doljenilor. Problemele Craiovei și Doljului sunt multe, dar am încredere că ele pot fi mult mai bine și mai repede rezolvate cu această echipă la cârma județului. Veștile bune venite de la „centrul județului” au fost confirmate de cele din localitățile colegiului meu senatorial. În 43 localități (3 orașe și 40 comune), dacă în 2008 PSD avea 23 primari, acum am ajuns la 26 primari, la care se adaugă 4 primari de la PNL, din USL. Au fost ieri și colegi care nu au câștigat un mandat de primar. Acestora vreau să le transmit că este nevoie în continuare de experiența și de ajutorul lor.  S-a pierdut o bătălie, dar războiul nu s-a încheiat. Felicitări deci tuturor celor și-au câștigat ieri responsabilitatea de a aduce mai multe șanse și oportunițăți în comunitățile din sudul județului Dolj! Sarcina nu e ușoară, dar cred că, în coordonare cu echipa județeană și cea națională a USL, vor putea să ducă la îndeplinire multele proiecte care au fost începute în ultimii ani”, mai spune Geoană.

 

Fostul preşedinte al Senatului îi felicită, de asemenea, şi pe primarii:

·      Gheorghe Ionele – BECHET

·      Nicolae Drăgoi – DĂBULENI

·      Nicolae Popa – SEGARCEA

·      Ion Dinu – AMĂRAŞTII DE JOS

·      Valentin Roşiu – AMĂRĂŞTII DE SUS

·      Ion Marin – BRATOVOIEŞTI

·      Marin Catalina – CALOPĂR

·      Valerică Pupăză – CÂRCEA

·      Elena Titiroagă – CÂRNA

·      Stelian Celăreanu – CELARU

·      Ion Stancu – DOBROTEŞTI

·      Mihail Ţiulescu – DOBREȘTI

·      Dumitru Dincă – DRĂGOTEŞTI

·      Nolică Cornel Păpăroiu – GHERCEŞTI

·      Constantin Tache – GHIDICI

·      Iulian Cristescu  – LEU

·      Alexandru Dicu – MALU MARE

·      Constantin Ghencioiu – MÂRŞANI

·      Livia Zavelea – NEGOI

·      Gheorghe Oprescu – OSTROVENI

·      Constantin Gheorghiţă – PODARI

·      Iulian Silişteanu – RAST

·      Romică Niţu – ROBĂNEŞTI

·      Costică Resceanu – TESLUI

·      Paulică Neagoe – ŢUGLUI

·      Florea Grigorescu – URZICUŢA.

 

Sursa: lupamea.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    160

    Ce mai pupa asta in cur …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.