Conducerea A.J.F. Dolj a declinat invitaţia lui Mircea Sandu

Conducerea A.J.F. Dolj a declinat invitaţia lui Mircea Sandu

935
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Situaţia explozivă din fotbalul doljean este în atenţia conducerii Federaţiei Române de Fotbal. Tocmai de aceea preşedintele F.R.F., Mircea Sandu, i-a adresat o invitaţie preşedintelui AJF Dolj, Nicu Neagoe, pentru astăzi 23.01. a.c., ora 11:00.

Şeful fotbalului doljean a declinat această invitaţie, Nicu Neagoe fiind văzut la respectiva oră în biroul său de pe strada Gheorghe Doja. Sfidarea şefilor din fotbalul doljean la adresa conducerii F.R.F., mai mult ca sigur nu se va lăsa fără urmări, unele deloc bune pentru activitatea fotbalistică din judeţul nostru. Cu destule „bube-n cap” – amenzi, suspendări, etc. – conducerea A.J.F. Dolj mai are de trăit, în actuala stare de lucruri, până cel târziu spre jumătatea lunii februarie, atunci când este preconizată reunirea Comitetului Executiv al F.R.F., asta dacă nu cumva ”Naşul” indignat de atitudinea lui Nicu Neagoe să nu ceară excluderea definitivă actualei conduceri de la A.J.F. Dolj.

 

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.