Poliţiştii rutieri continuă activităţile de prevenire a accidentelor

Poliţiştii rutieri continuă activităţile de prevenire a accidentelor

304
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, 12 iunie a.c., între orele 09.00-12.00 şi 15.00-18.00, efective ale Biroului Rutier Craiova au organizat şi executat o acţiune având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie cauzate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză.
Totodată, poliţiştii au acţionat şi pentru conştientizarea conducătorilor auto şi a pasagerilor cu privire la importanţa portului centurii de siguranţă.
În cadrul activităţilor desfăşurate de către poliţiştii rutieri au fost controlate 197 autovehicule, fiind astfel legitimate 229 persoane.
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 159 sancţiuni contravenţionale în sumă totală de 1755 lei, dintre care 59 sancţiuni pentru viteză neregulamentară, 52 sancţiuni aplicate pentru neportul centurii, iar alte 20 sancţiuni pentru folosirea telefonului mobil.
De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce 4 permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.