Conferinta de presa: Ion Prioteasa

Conferinta de presa: Ion Prioteasa

444
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ion Prioteasa a declarat:
Incep prin a felicita pe doamna Olguta Vasilescu pentru castigarea Primariei Craiova.
A trecut ceva vreme de cand PSD nu a mai condus Primaria Craiova.
Multumesc presei din Oltenia ca a fost echidistanta si pentru relatarea corecta a informatiilor in aceasta campanie electorala.

Conform președintelui CJ, șapte femei din USL au fost alese pentru funcția de primar în Dolj: Lia Olguța Vasilescu, primar în Craiova, Elena Titiroagă în Cârna, Ana Ceană în Melinești, Livia Zavelea în Negoi, Cristiana Antonie în Bistreț, Mariana Chipirlin în Perișor și Jana Fulga în Șimnicu de Sus. „Mi-aș dori ca tot mai multe localități să fie câștigate de femei și datorită spiritului lor organizatoric. Le mulțumesc și celor care m-au votat – 192.568 de oameni – o cifră mult mai mare față de cât am avut în mandatul precedent – 121.000. Peste contracandidatul meu, Ștefan Stoica, am mai multe voturi decât am obținut în 2008, adică 124.000 de voturi”, a precizat Prioteasa.

De asemenea, 24.842 de voturi pentru președinția Consiliului Județean s-au anulat, cele mai multe neavând nicio ștampilă pe ele, iar 28.000 de voturi au fost declarate nule la Consiliul Județean. În această privință, Ion Prioteasa a menționat că pe viitor, primarii vor trebui să explice mai detaliat modalitatea de a vota.

Totodată, în 10 localități din țară Consiliul Județean a obținut peste 80% din voturi, în localități precum Cetate cu 83,4% sau Sopot cu 83,7%. În Craiova, Ion Prioteasa a fost votat de către 68.358 de cetățeni.

Cred ca doamna Olguta si-a dorit mai mult victoria si a avut mai multa incredere.

Dorim sa terminam aeroportul international din Craiova.

Localitati mari din Dolj, pe care PSD, le-a pierdut, Sodova, cred ca am pierdut la 7 voturi, datorita unui proiect european fondurile primariei au fost blocate o buna perioada de timp.
La Valea Stanciului, iar la fel, a pierdut primarul in functie primaria pe ultima suta de metri.

„În ultima zi, conform legii, am atacat în instanţă decizia AGA a FRF, prin centrul de copii şi juniori din subordinea Consiliului Judeţean Dolj”, susţine Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

Am solicitat anularea deciziei de dezafiliere – Ion Prioteasa, preşedinte CJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.