Persoană strivită de un autocamion încărcat cu nisip

Persoană strivită de un autocamion încărcat cu nisip

373
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt a intervenit astăzi, 13 iunie, ora 11.37, în comuna Obârşia, sat Obârşia Veche, pentru salvarea unei persoane de sex feminin, prinsă sub bena unui autocamion.

La locul intervenţiei s-au deplasat pompierii de la Garda Vişina, cu o autospecială pentru lucru cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor. Din păcate, în momentul sosirii salvatorilor la locul intervenţiei, victima, Mădălina M., de 16 ani, din localitate, era decedată după ce platforma autocamionului cazuse peste ea. Din cauza greutăţii foarte mari a benei, peste 50 de tone, militarii nu au putut interveni cu accesoriile din dotare, fiind cerută în sprijin o macara de la Hidroelectica. Cu ajutorul utilajului sosit la faţa locului, a fost ridicată platforma vehiculului şi scos trupul neînsufleţit al victimei. Cazul a fost preluat de poliţie, pentru a se stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragicul eveniment.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.