Consilierii județeni au primit certificatele pentru un mandat

Consilierii județeni au primit certificatele pentru un mandat

407
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Astăzi la Consiliul Județean Dolj a avut loc ceremonia de înmânare a ceritificatele doveditoare ale alegerilor locale, pentru un mandat de consilier județean, de către Biroul Electoral Județean.

Președintele BEJ, Gheorghe Daşu, i-a felicitat pe cei 36 de consilieri județeni ai USL, PDL, UNPR și PP-DD, dintre care unii și-au permis să intârzie, precum Ștefan Stoica din PDL, iar alții să absenteze -Petre Petrescu, Ion Voiculescu din USL și Antonie Solomon UNPR.

Ion Prioteasa, președintele CJ, și-a exprimat dorința acum câteva zile, de a colabora în continuare cu Cristinel Iovan din PSD, dar la sfârșitul lunii se va stabilească care vor fi cei doi vicepreședinți.

„Vreau să vă felicit pentru această campanie civilizată, care a fost cea mai frumoasă de până acum, fără lovituri sub centură, așa cum eram obișnuiți până acum. Să le mulțumim membrilor Biroului Electoral Județean, care au judecat cu echidistanță toate evenimentele care s-au produs. Noi ne vom preocupa ca banii care vin fie de la Uniunea Europeană, fie de la Guvern, să fie direcționați corespunzător către populație”, a afirmat Ion Prioteasa.

În aproximativ 20 de zile de la rezultatele alegerilor, consilierii județeni își vor depune jurământul.

La eveniment au mai fost prezenți și Elena Costea, prefectul Doljului și secretarul de stat la Ministerul Administrație și Internelor, Mihai Fifor.

Diana Zamfir



2 COMENTARII

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    1297

    La treaba!

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-01-2006
    Locatie
     !
    Mesaje
    419
    Citat Mesaj initiat de JamaiCatalin
    La treaba!

    Zici? Pentru ei, indemnul tau se traduce : „la Furat!”.

    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit......................

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.