Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

323
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

 
În dimineaţa zilei de 15.06.2012, la ora 07.30, pe DN54A, în Dăbuleni, M.OCTAVIAN, 48 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Bechet către Corabia, a accidentat-o grav pe S.VIORICA, 67 de ani, din Reşiţa, care s-a angajat în traversarea străzii, în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a VIORICĂI S. care a fost transportată la Spitalul Dăbuleni unde a rămas internată. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
 

În aceeaşi zi, în jurul orei 12.30, în Craiova, pe Bd. Tineretului, R.CRISTIAN, 26 de ani, din comuna Morunglav, Olt, în timp ce conducea  un autoturism către strada Nicolae Titulescu, pe contrasens, în zona aleii de acces către parcarea unui supermarket, l-a accidentat grav pe M. GABRIEL, 37 de ani, din Craiova, care s-a angajat în traversarea bulevardului prin loc  nepermis  şi fără să se asigure.
 
În ambele cazuri s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.