Băutura l-a băgat în arest  

Băutura l-a băgat în arest  

259
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sâmbătă seara, lucrătorii Secţiei 3 Poliţie Craiova, între orele 17.39 – 18.08, au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către I.MIHAI, R.AUREL şi S.MARINA, toţi din Craiova, cu privire la faptul că un tânăr a lovit mai multe persoane în timp ce se deplasa prin cartierul Lăpuş din municipiu.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul secţiei, care l-a identificat şi imobilizat pe tânărul agresiv, s-a stabilit că este vorba despre C.CĂTĂLIN. 26 de ani, din Craiova, iar din primele verificări a rezultat faptul că, în jurul orei 17.00, suspectul, fiind într-o stare avansată de ebrietate, i-a lovit fără motiv pe I.MIHAI, 33 de ani, C.PĂTRU, 82 de ani şi pe S. CONSTANTIN, 63 de ani, toţi din Craiova, după care s-a deplasat în zona Oficiului Poştal nr. 2 Calea Bucureşti, unde, folosind un obiect contondent i-a provocat o plagă la nivelul obrazului stâng lui B.FLORIN, 36 de ani, din oraşul Balş, Olt şi a agresat-o fizic pe S.MARINA, de 18 ani, din Craiova, provocând scandal.
În urma analizării materialului probator cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind reţinut pe bază de ordonanţă şi introdus în arestul I.P.J. Dolj, urmând ca în ziua de 17.06.2012, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.