„Câştigătorii concursurilor SVSU şi SPSU”

„Câştigătorii concursurilor SVSU şi SPSU”

291
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt a organizat şi desfăşurat astăzi, pe stadionul „Metalurgistul” din municipiul Slatina, faza judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.
La acestă fază au participat, din partea Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă, patru echipaje din localităţile Drăgăneşti Olt, Corabia, Radomireşti şi Bucinişu, iar din partea Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă trei echipaje, Centrul Rivergate, TMK Artrom şi OMV-Petrom. După desfăşurarea probelor de concurs, clasamentul a fost următorul: SVSU-Locul I-SVSU Radomireşti, Locul II-SVSU Drăgăneşti Olt, Locul III-SVSU Corabia şi Locul IV-SVSU Bucinişu. Din partea Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă, Centrul Rivergate va reprezenta judeţul Olt la etapa interjudeţeană desfăşurată la ISU Prahova, pe locurile doi şi trei clasându-se SPSU Omv-Petrom şi SPSU TMK Artrom. Toate echipele au primit diplome de participare, urmând ca echipajele SVSU să primescă din partea Consiliului Judeţean Olt şi premii în bani.
Concursul a fost organizat cu sprijinul Vimetco-Alro care a pus la dispoziţie baza sportivă Metalurgistul şi materialele necesare desfăşurării probelor de concurs şi cu ajutorul implicării active şi profesionalismului domnului colonel (r) Gheorghe NĂSTASIE, şeful SPSU Rivergate.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.