Cristi Minculescu vorbeste intr-un interviu despre Olguta Vasilescu si Universitatea Craiova

Cristi Minculescu vorbeste intr-un interviu despre Olguta Vasilescu si Universitatea Craiova

780
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

REALITATEA.NET a realizat un interviu cu solistul trupei Iris, Cristi Minculescu in care abordeaza subiecte legate de Craiova .Acesta are incredere ca Olguta Vasilescu va face tot posibilul sa readuca Universitatea Craiova pe scena fotbalistica si in primul esalon al fotbalului romanesc.

Înainte să aflăm că spectacolul aniversar IRIS 35 va fi mutat de pe Naţional Arena, am contactat trupa IRIS pentru a ne dezvălui din surprizele pe care urmează să le facă fanilor. Am reuşit să obţinem o întâlnire cu solistul trupei Iris, Cristi Minculescu chiar în ziua în care urma să filmeze videoclipul pentru piesa “O lume doar a lor”, pe care o cântă alături de hip-hoper-ul Puya.

REALITATEA.NET: Cum comentaţi mutarea de pe Stadionul Naţional?
CRISTI MINCULESCU: Asta era once in a lifetime, cum se spune. Noi suntem artistul din producţie. Nu că m-aş eschiva, sunt date care personal mă depăşesc. Am înţeles că e vorba de costuri privind refacerea gazonului, care oricum nu s-ar reface pentru primul meci oficial de pe 14 iulie.

Ar fi fost frumos pentru că acolo am cântat în faţă la Rolling Stones în iulie 2007 şi acum am fi fost noi artistul principal. Dar să sperăm că vor mai fi ocazii. Oricum în Piaţa Constituţiei am cântat în deschidere la AC/DC. Sigur că nu un gust amar, e un pic de tristeţe pentru că a şi fost fost anunţat o perioadă destul de lungă, acest spectacol că va avea loc acolo. Vă zic sunt date care pe noi ne depăşesc. Ar trebui să vorbiţi cu producătorul spectacolului, Dorian Ciubuc.

REALITATEA.NET: Mai sunteţi fan Craiova şi cum vedeţi viitorul acestei echipe?
CRISTI MINCULESCU: La ora asta numai D-zeu ştie de ce nu mai există şi cum de nu mai există, probabil că Divinitatea ştie când vom fi iarăşi în Liga 1. Cei care au decis dezafilierea au beneficiat, din păcate pentru noi, de un context foarte favorabil. Şi au reuşit să facă chestia asta pe care nici Ceauşescu nu a reuşit să o facă. Dacă vă uitaţi, în momentul de faţă nu mai există echipe cu public excepţional, mă refer la noi la Craiova la Politehnica Timişoara şi ferească D-zeu să nu urmeze şi alte echipe din liga 1, întâi cu public excepţional.
Pot să vă zic că este şi un compliment frumos şi dureros în acelaşi timp. Este un compliment foarte trist, înseamnă că cuiva îi este frică de ce înseamnă Universitaea Craiova, mai ales Politehnica Timişoara. E trist, dar din păcate e foarte adevărat şi sper din tot sufletul să revenim acolo unde am fost atâta timp.

REALITATEA.NET: Credeţi că Lia Olguţa Vasilescu va ajuta cu ceva echipa Universitatea Craiova?
CRISTI MINCULESCU: Da, de ce nu? Important e să se vrea. Cunoştinţele mele se opresc la un anumit nivel, din păcate prea jos, ca să vă dau detalii. Sunt sigur că Lia Olguţa Vasilescu va încerca tot pentru readucerea echipei în Liga 1, mai ales că are postura aceasta de primar.

 

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.