Aur pentru Gherman şi argint pentru Măroiu, în prima zi a Europenelor...

Aur pentru Gherman şi argint pentru Măroiu, în prima zi a Europenelor de scrimă

479
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Campionatele Europene de scrimă care se desfăşoară la Legnano, în Italia, au început extraordinar pentru România. Simona Gherman şi Anca Măroiu au obţinut medaliile de aur şi de argint în proba individuală de spadă.

Finala la proba individuală de spadă a fost atribuită româncelor Simona Gherman şi ANca Măroiu, Simona impunându-se cu scorul de 15-6 în faţa Ancăi Măroiu.
Ana Maria Brânză s-a oprit în turul al doilea, fiind învinsă de Loredana Dinu (13-14), după ce o învinsese cu 15-9 pe franţuzoaica Natalie Alibert.Dinu, care a fost calificată direct în turul doi, nu a reuşit să treacă de optimile de finală, unde a pierdut disputa cu Monika Sozanska (Germania), scor 7-15.

Simona Gherman, campioana europeană, a învins-o pe sârboaica Danijela Ilic (15-9), iar apoi le-a învins pe suedeza Sanne Gars (15-14), elveţianca Tiffany Geroudet (15-10), rusoaica Violetta Kolobova (15-14), pentru ca în semifinale să treacă de o altă sportivă din Rusia, Liubov Şutova (15-13). Campionatele Europene de scrimă continuă sâmbătă, 17 iunie a.c., fiind programate competiţiile de sabie individual feminin şi floretă individual masculin, acolo unde România este reprezentată de Bianca Pascu şi Mihaela Bulică, respectiv Virgil Sălişcan şi Radu Dărăban.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.