Dosare penale la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Dosare penale la regimul circulaţiei pe drumurile publice

259
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza


În data de 17.06.2012, la ora 04.40, în comuna Poiana Mare, pe strada Mihail Kogălniceanu, lucrătorii Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare l-au depistat în trafic pe B.IONUŢ, de 18 ani, din comuna Desa, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere. Celui în cauză i s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.

 

 

Azi noapte, la ora 00.35, o patrulă de siguranţă publică l-au depistat pe F.LAURENŢIU, 38 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Bucureşti din Craiova, având o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

 

În această dimineaţă, în jurul orei 04.00, o echipă de siguranţă publică de la Secţia 5 Poliţie l-a depistat pe D.CĂTĂLIN, 38 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Opanez, având o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei şi au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

 

În jurul orei 01.15, pe strada Toporaşi din Craiova, o echipă de siguranţă publică de la Secţia 5 Poliţie l-a depistat pe C.CONSTANTIN, 22 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea s-a stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredinţat pentru a-l conduce de către proprietarul acestuia, Ş.BOGDAN, 24 de ani, din Craiova, care se afla în autoturism. Au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere şi încredinţare a autovehiculului spre a fi condus pe drumurile publice de o persoană care nu posedă permis de conducere



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.