Activităţi preventive ale poliţiştilor „rutieri”

Activităţi preventive ale poliţiştilor „rutieri”

262
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza


 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de la Serviciul Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene împreună cu efectivele Biroului Rutier Craiova şi Formaţiunilor Rutiere Băileşti şi Calafat au organizat şi executat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea excesului de viteză în sistem releu, pe D.N. 56, dar şi pentru combaterea evenimentelor rutiere cauzate de conducătorii auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzilor prin locurile special amenajate şi semnalizate cu indicatoare rutiere şi marcaje pietonale .

Cu ocazia derulării acestor activităţi, au fost constatate 84 de abateri de natură contravenţională, din care 36 pentru viteză neregulamentară şi 16 pentru neacordare de prioritate pietonilor, valoarea totală a acestora ridicându-se la suma de 9540 lei, au fost reţinute 18 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Exemplu: B.VALENTINO a condus un autoturism pe Calea Bucureşti şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversare. A fost sancţionat cu amendă în cuantum de 280 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 30 zile.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.