Accident mortal la Prigoria

Accident mortal la Prigoria

360
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În această dimineaţă, la orele 01:55, poliţiştii din Târgu-Cărbuneşti au fost despre producerea unui accident de circulaţie pe raza comunei Prigoria. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că B.M., de 21 ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 675B, din direcţia Prigoria în direcţia Albeni, a acroşat şi accidentat pe Ş.V., de 74 ani, şi Ş.L., de 72 ani, ambii din comuna Prigoria, pietoni care se angajaseră în traversarea străzii fără să se asigure.

Ulterior, Ş.V., de 74 ani, a decedat în timp ce era transportat spre Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier şi stabilirii răspunderii judiciare, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.