AIESEC Craiova ajută elevi să înveţe o limbă străină

AIESEC Craiova ajută elevi să înveţe o limbă străină

600
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

 AIESEC Craiova propune elevilor de liceu două proiecte prin care aceştia au oportunitatea să înveţe o limbă străină, să îşi îmbunătăţească abilităţile de comunicare în limba engleză şi să-şi dezvolte competenţe si abilităţi utile după terminarea liceului. „Language sCool” şi „Grow” oferă elevilor acces la educaţia non-formală  prin participarea la o serie de sesiuni interactive susţinute de nouă internaţionali.
 

În cadrul proiectului „Language sCool”, participanţii vor învăţa o limbă străină de la un vorbitor nativ. Elevii pot opta pentru spaniolă, portugheză, italiană, greacă, rusă sau chineză. Pe lângă acumularea de cunoştinţe într-o limbă mai puţin accesibilă, aceştia îşi vor putea îmbuntăţii şi engleza, toate cursurile fiind susţinute în acestă limbă. Proiectul se va desfăşura în două ediţii. Prima ediţie va avea loc între 1 Iulie – 10 August, iar a doua între 20 August – 30 Septembrie.

Timp de şase săptămâni, participanţii vor lua parte la 12 sesiuni teoretice şi 6 practice care vor avea la bază gramatica, vocabularul, dar şi diverse tehnici de îmbunătăţire a conversaţiei în fiecare dintre cele şase limbi.

Al doilea proiect pe care AIESEC Craiova îl desfăşoară în parteneriat cu Şcoala de Valori este proiectul naţional „Grow”. Ediţia din această vară se adresează elevilor care trec în clasa a 11-a, respectiv a 12-a.

Scopul proiectului este completarea educaţiei formale pe care elevii o primesc în sistemul de învăţământ românesc prin intermediul unor activităţi interactive ce se bazează pe educaţia non-formală. În cadrul proiectului, elevii vor participa la peste 10 sesiuni teoretice şi practice, fiind îndrumaţi de trei internaţionali din Nigeria, Pakistan şi Polonia.

Elevii din clasa a 11-a vor învăţa cum să îşi facă propriul proiect, să lucreze într-o echipă şi, de ce nu, să coordoneze una. Cei din clasa a 12-a vor lua parte la sesiuni de autocunoaştere, de identificare a  domeniilor către care vor să se îndrepte după terminarea liceului, învăţând astfel cum să ia cele mai efective decizii în viaţă sau cum să îşi facă un CV bun. Perioada de desfăşurare a proiectului „Grow” va fi între 1 Iulie – 15 August.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.